2014/07/24

Selamat Hari Raya...

Pandu kereta biar cermat,
Jangan sampai hilangnya hormat,
Harap harap semuanya selamat,
Tidak diketuk dengan tongkat.


Ok... Otak membeku dek rasa mood raya dah sampai...
Nak karang pantun pun rasa sel sel otak tak bersambung...

Pada yang dah bercuti esok atau lusa... Selamat berangkat ke kampung...
Selamat Hari Raya... Maaf zahir dan batin... Jika ada terasa dengan sindiran...

Mana mana yang dekat Gemas... Boleh la datang raya...
Tapi duir raya tak ada lah...
Al maklum la... Sengkek... Kalau nak singgit sekupang boleh la...

Tulisan hamba penganti bicara,
Ampun maaf sahaja yang dipinta,
Syawal dinanti menjelang tiba,
Ikhlas dari hamba yang gagah perkasa...

Kepada cik Inche Hlovate, jangan tak datang rumah aku!!! Anak aku nak mintak duit raya ni!!!

2014/07/23

Iklan Affiliate. Apa Yang Boleh Menguntungkan?

Assalamualaikum Tuan/Puan,

Kami dari The Baby Store Malaysia (www.thebabystore.com.my) ada buka program affiliate kepada blogger di Malaysia (Terpilih sahaja) untuk join Program ini.

Program ini tidak perlu Tuan/Puan buat apa apa bayaran untuk pendaftaran . Hanya paparkan banner www.thebabystore.com.my dan link khas dibuat untuk blog Tuan/Puan sebagai refferal. Jika ada pengunjung blog Tuan/Puan membeli barangan di The Baby Store Malaysia melalui link refferal di Blog Tuan/Puan. Tuan/Puan akan mendapat komisen sebanyak 5% dari harga barang. Mudah kan?

Tuan/Puan tidak perlu melakukan apa-apa kerana dari A sampai Z kami uruskan. Maksudnya dari segi tempahan sehingga penghantaran dibuat oleh pihak Kami.


Kenapa Perlu Join Program ini?
------------------------------

1. The Baby Store Malaysia adalah online store yang dipercayai.
2. Tidak dikenakan bayaran untuk mendaftar. FREE Sahaja.
3. Sebagai duit tambahan selain duit gaji atau business anda.
4. Dapat menjana pendapatan dari Blog anda.


Kelebihan
---------

1. Hanya paparkan banner dan link sahaja.
2. Artikel produk akan kami sediakan serta gambar produk.
3. Dari proses tempahan dan penghantaran akan kami lakukan.


Jika Puan berminat boleh reply email ini.

Best Regards,

The Baby Store Malaysia
Email : sales@thebabystore.com.my
SMS/Whatsapp : +60193320722

Website    : www.thebabystore.com.my
Facebook : www.facebook.com/thebabystoremalaysia
Instagram : www.instagram.com/thebabystoremalaysia
Pinterest   : www.pinterest.com/thebabystoreMY


Notakarut: Sangat recommend... Boleh dipercayai... (Kawan punya... Huhu)

2014/07/16

Hisap Zakar Sendiri.



2014/07/12

Fobia...

Assalamualaikum... Salam Ramadhan ke 14...

Bila dah masuk minggu ke 2 ni...
Agak fobia sikit dengan beberapa perkataan...

Terutama... Bila Bini yang sebut...
Jadi fobia...
Kadang kadang kepala ni berpusing pusing... rasa loya... Nak muntah...

Oh... Apakah penyakitnya ini...

Dengar je bini sebut nak shopping baju raya...
Mula la penyakit fobia ni datang... Mengelupur...

ni aku rasa nak pengsan sat lagi ni...
Bini ajak pi Jalan TAR pulak!!!

Yang... Yang... Oooo Yang... Najib bagi 5oo je tau...

Bukan 5000...

2014/07/10

Yeah Yeah.... Menang dan Kalah...

Argentina menang...
German menang... yeah yeah...

Aku je kalah...

Tengok bola sangup bangun pukul 4 pagi...

Bila Qiamullai malas!!! Macam ada dumbell 107.3kg kat kelopak mata!!!!

Mohon terasa bersama...

2014/07/07

Pesanan Ringkas...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Adik manis... Kakak cantik... Makcik lawa... Nenek nenek sibongkok tiga... Amoi... Aso... Minachi... Mai rapat rapat... Baca pesanan ringkas ini...

Kami... Kaum lelaki ini insan yang lemah...
Lemah dari segala segi... Eh... Tak... Ada jugak yang kami kuat... Contohnya kuat makan... Kuat tidur dan kadang kadang kami terkentut kuat kuat juga...

Tolong la ye... Kalau pi bazir ramadhan... Eh.... Bazar Ramadhan tu...
Hormat la kami yang berpuasa ni...

Pakai la yang elok elok... Bukan suruh berjubah bagai pun...
Cuma pakai la yang elok elok...
Yang ada buah buahan tempatan yang besar... Elok la jangan pakai baju lower neck... Sian kat kami ni... Terliur je tengok...

Yang mana bernasib kurang baik ada buah buahan tempatan kecik sebesar buah limau nipis tu... Tolong la jangan pakai lower neck jugak... Kesian kat kami kami lelaki ni... terpaksa menjengkit jengkit kaki nak tengok gak... Tapi tak nampak apa pun... Sian kat kami ni... Elok la adik beli sarong yang ada besi tu... Boleh nampak besar sikit...

Kesimpulannya... Pakai la baju elok elok yea... Adik kakak makcik... Kita sama sama puasa... 


NotaKarut: Aku belanja ayam goleh petang ni ek... Siapa nak... Sila scolll bawah....





































2014/07/01

Makna Puasa Bagi Lelaki...




Kehkehkehkeh....