2016/10/13

Cara Nak Tahu Orang Makan Gaji Vs Berniaga Hanya Melalui Facebook!

Cara Nak Tahu Orang Makan Gaji Vs Berniaga Hanya Melalui Facebook!


Senang nak tau orang tu kerja makan gaji atau kerja sendiri(berniaga).
Hanya dengan melawat wall Facebook (FB) dia.

Kalau wall dia penuh dengan cerita sendiri, apa yang dia buat dan iklan... Iklan... Dan Iklan...
Sah... Dia kerja sendiri.

Kalau wall dia penuh dengan share dari page orang lain, puas scroll sampai ke atas ke bawah ke atas, cerita pasal dia satu pun tak jumpa

Confirm dia makan gaji.

Haha!

1 ulasan :

Cik Itah berkata...

ooo macam tu ke hahaha ye ye je