2009/08/18

BERPELUH....

08.08.2009, karnival sukan untuk CKC...
Perlawanan untuk pagi ialah bola tampar...
Kalau x salah aku, kali terakhir aku main bola tampar 7,8 tahun dulu... dapat gak jadi naib johan...

My 2nd bos tengah merancang strategi untuk menang dengan merenung pasukan lawan...


Sebelum main kene la bertapa dulu...
Cari ketenangan orang kata...

My Bos memberi kata semangat sebelum masuk ke gelanggang...
Tapi dia xmasuk pun...
Gara2 ada staff yang patah kedua tangan akibat terjatuh sebelum perlawanan kami...
My bos pun jadi kalut x tentu pasal....
Tok bomoh yang tengah menjampi untuk membuatkan pihak lawan x nampak bola...
Geng2 tangan bangku...
Huhu...
Satu2 nya bunga yang ada dalam unit aku....
Dialah intan..
Dialah payung...
Dialah wangi...
Dialah busuk...

JURULETIH pasukan...
Tengok la kewibawaan beliau merencana strategi...
Letih betul beliau hari itu walaupun hanya berada di luar gelanggang...

Perlawanan yang ditunggu....
Huhu... Mari membelasah team Dato' Pengarah kanan....
31-10 kene titik...
Alahai lembut nye serve cik kak kite ni....
Akhirnya my boss main jugak....
Serve bola berputar2 bak halilintar memusing alam....

Wajah keriangan selepas boss mendapat satu2 nya mata yang dia dapat hari itu....
Gaya xnak kalah...Persis gaya seorang professional...
No komen la....

Sempat lagi meeting kat dalam gelanggang...

Membelon gak aku serve...huhu
Sedia.........
Satu.......
Dua........
Tiga.........
Serang!!!!!!!!!!

Tiada ulasan :