2009/08/18

PULAU LAGENDA...LANGKAWI...

10-12 OGOS 2009...
Aku sampai lagi ke pulau lagenda ini selepas kali terakhir aku datang tahun 2000...
Dah 9 tahun dah...
Tapi kejab nya masa berlalu...

Ini gambar pemandangan dari highest point dekat Pulau Langkawi... Puncak Gunung Raya...
Boleh nampak pemandangan satu pulau...
Gambar masing yang tengah pening sebab jalan nak naik ke puncak ni berpusing2 macam ular kena palu...



Percaya x ada hotel kat atas puncak gunung ni...
Sesiapa yang nak berbulan madu... Memang la sangat sesuai...
Tapi bila dah check in jangan harap la hang pa nak turun... Jauh dan pening ni nak turun...
Memang sesuai la nak berbulan madu... Memang gerenti xkan keluar bilik punya...

Dataran Lang yang masih lagi sama macam dulu gak......

Tiada ulasan :