2012/11/20

Hik Hik Hik... Boikot Konon... Hik Hik Hik...

Hik Hik Hik...
Dalam Facebook ada macam itu ribut punya kalut...

Sana sini heboh...
Itu semua ada jari tekan tu share...
Boikot sana... Boikot sini...
Itu bukan apa... Sekadar menunjuk...
Itu belakang hari kalu...
Makan itu McD ada senyap senyap jugak...

Itu boikot talak ikhlas...
Tidak dari hati nurani...
Boikot itu kalu, jari saja yang boikot...

Tak perlu nak boikot boikot la...
Itu McD... Itu KFC... Banyak melayu juga kerja...

Itu kalu hati ada ikhlas...
Tak perlu boikot...
Kasi itu derma senyap senyap...
Jangan kasi tau itu tangan kiri... 
Itu tangan kiri banyak riak kalu dapat tau...

Itu boikot ha...
Jangan ambil sikit sikit...
Kalau suka ambil... Tarak suka kasi tinggal...

Kalau mau boikot itu kalu... Kasi butut butut boikot...
HP IPhone kasi buang...
Itu apa ada kena mengena dengan Yahudi kasi buang suma...
Ada berani...

Lagi satu kalu...
Jangan jari saja boikot... Itu hati dalam manyak hitam...
Yahudi sangat takut itu kalu masa subuh penuh masjid...
Tak payah masjid pun kalu tarak apa kalu itu subuh punya jam ada bangun juga...
Itu macam kalu, sekarang punya jam ha...
Subuh pun kasi tarik itu selimut...
Zuhur jugak terlajak bangun kalu... Kambing pun tarak ini macam maaaa...

NotaKarut: Share boikot dekat FB Twitter bagai... FB Twitter Google tu siapa yang cipta... Ce jawab... Hahaha... Boikot konon... Hahahaa...

SMS Derma kepada AmanPalestin
PALESTIN10 (nilai 10/5/3/1) dan hantar ke 39111

8 ulasan :

Muttallif berkata...

Aku sedih dengan apa yang Berlaku di Gaza.

Boikot kalau hanya disebut, tidak payah dilaung-laungkan.

lebih baik membantu apa yang kita mampu.

Dasar Israel - tidak akan berhenti sehingga kiamat.

Tukang Karut berkata...

@Muttallif salah satu tanda kiamat dah hampir...

Hadira Kifly berkata...

Salah satu tanda besar kiamat tu... kan TK kan..

syiela berkata...

boikot sekadar di jari...

sedih dengan nasib sedara kita kat sana

zella y berkata...

sedih dgn nasib saudara kita kat sana..apa yang kita boleh buat ialah doakan dan drma pn ok..kalau nak boikot sgt...boikot la betul2...jgn ckp je kan T.K kan... ;)

Cik Muda berkata...

hahahahhaah....

boikot yang tanpa disedari kita masih bergantung dengan mereka lagi...

hmmm...

sekarang ni cuma doa yang menjadi senjata utama... sama-sama kita berdoa ntuk mereka di sana...

khaifaiz berkata...

kene tanya pada hati..

Ratu Hatiku berkata...

Ksian pada anak2 kecil yg x berdosa dkt sana..
Betul apa yang TK ckp.. tepuk dada tanya selera..