2009/07/30

Idea oh Idea...

Gedebuk!!!! (bunyi jatuh tergolek lepas keluar bilik bos)
Adoi... Ni betul2 assignment yang betul2 sangat-sangat-sangat-tersangat susah ni...
15 Ogos 2009 nanti, ade majlis dinner untuk staff CKC...
Dan malam tu diwajibkan setiap unit untuk buat pesembahan... Semua pun mesti terlibat...
Dengar berita tu memang best sangat2... Sampai nak melompat2 pun ada...
Sape la yang x suka kan...
Tapi... Lepas jea bos bagi tau aku yang kene cari idea dan direct untuk persembahan...
Aku dah flat dah... Gugur seluruh semangat dah...
Ape yang aku tau pun pasal persembahan...
Karoeke pun xpernah...
Ini kan pulak kene ikut tema 60an... What??? 60 an???
Adoi!!!!
Bos nak pulak ala2 The Beatlle... Aku mane hidup lagi zaman tu... Keluar pulak idea yang mengarut2... Nak ader character ala2 Jimi Henrick la... Aku pun x kenal sape mahluk ni!!! Masing2 kene cari wig... Nak yang rambut panjang punya....
Adoi!!! ni dah kira satu bala dah ni....
Lepas discuss ngan senior staff, baru la bos berlembut ckit...
Last2 dia bagi cadangan ambil jea babak dalam cerita P Ramlee...
Huh... dah ok dah kot...
Senang ckit kerja aku... tu mula2 la....
Sampai la ni... Aku xdapat satu pun lagi idea... Cerita ape yang nak di ambil pun xtau...
Sampai nak berpinar2 dah otak aku ni...
Dulu masa belajar xder pulak coarse untuk seni persembahan ni...
Adoi... Aku bukan orang yang berseni!!! Nak jea aku jerit kat bos!!!

3 ulasan :

Eda berkata...

cte labu labi..pastu pakai costum org gaji..kekeke..pastu nyanyi lagu yg dorg nyanyi dlm cte tu..ape ek..hehe..;)

Eda berkata...

wig kt cinma pn ade..yg pjg..yg ala2 alfro..pilih je..hihi..pastu pakai spek itam yg style zmn dolu2 tu..fuuyyooo...mesti jd nye la..;)

nasriq berkata...

DAH ADA LAGU LA...
SUA SUE KEMONING...
HUHU
BOS PAKAI BAJU JIN!!!
MUAAHAHAHA!!!