2009/07/27

TAK DISANGKA-SANGKA

Sabtu lepas, 25.07.2009 tercatat la satu sejarah dalam hidup aku...

Korang tengok jea gambar kat atas ni...
Aku yang baru beberapa kali pegang bola (boleh dikira dengan jari sebelah tangan jea) ni pun dah dapat hadiah naib johan berpasukan...
Kalau tiap-tiap minggu berlatih, mau agaknya aku dapat kalahkan Big Bos...
huhu...
Aku ingat aku dapat la tempat tercorot dalam individual keseluruhan...
Tapi dapat Rank 13 dari 65 orang...
Yang lebih manis nya... Aku dapat kalahkan staff yang ada bola sendiri... huhu...

Ni la hadiah nye pun... Walaupun xmahal sangat... Tapi kenangan ni...
Bagi kat mak aku suh letak kuih raya tahun ni...
Mekasih la kat sorang sahabat yang duk teman aku berlatih hari jumaat sebelum tu...
Nanti jemput la datang rumah ek raya ni...
boleh la makan kuih yang ada dalam bekas kaca ni...
huhu...

Team UKC yang mendapat sokongan padu dari seorang babyboy... Yang mungkin bawak tuah kat aku... Duk dukung2 baby ni la kot tangan menjadi jea baling bola... Tapi xder gambar lak masa tengah dukung tu...

Tiada ulasan :