2010/12/20

Seafood Murah Dan Sedap Di Tawau.

Sabah... Syurga makanan laut yang murah lagi sedap... Kalau lagi lama aku outstation sini, mau sok2 kena gout...confirm la... Lagi2 dekat Tawau ni, harga dia lagi murah kalau nak dibandingkan dengan Kota Kinabalu...

Walaupun kerap (outstation) datang sini, tapi tarikan untuk makan seafood tu tetap ada... Tak pernah luntur... Walaupun sebelum ni aku agak tak suka makan seafood sebab mungkin yang dekat semenanjung tu kurang fresh... dan ada bau yang kurang menyenangkan... (sangat cerewet)


Siapa yang boleh tahan kalau tengok beb... meleleh air liur ni...
Tengok la betapa besarnya kerang2 ni... Yummmyyyy....
Seafood Tawau
Ikan Kerapu Tiga Rasa
Ikan kerapu fresh... sedap hingga menjilat siku... manis jea...

Ni sahaja gambar yang sempat diambil... yang lain tu dah selamat diselesaikan...
Malam ni nak usha Pekan Lahad Datu pula... Nak terjah makanan yang best2... Mungkin seafood lagi... haiiiii... Gout la cam ni...

4 ulasan :

Eda berkata...

sedapnya....

Nasriq berkata...

sedap...sambil tunjuk ibu jari ke atas...

plankton berkata...

ni btkn hti rse nk blik mlysia time ni jgk ni!

Nasriq berkata...

jom cuti-cuti malaysia...