2011/05/05

Malam Jumaat...

Hai... Salam malam Jumaat...
Apa yang ada di malam Jumaat?

Ce teka ce teka...

Hoho... Hantu langsuir yang mengilai ngilai menemani di sebelah takala sedang nyenyak tidur?
Eh... Bukan yang tu... Bukan bukan...
Tang ni aku tak berapa nak faham sangat...
Awat? Kolot sangat ke hantu tu nak keluar masa malam Jumaat jea...
Malam malam lain hantu tak boleh nak keluar ke?

Malam Jumaat...
Hoho... Kalau orang tengah dan sedang berkahwin...
Malam Jumaat ni malam bunuh syaitan katanya...
Betul ke tak... Aku pun idok lhor ketahuan...
Awat? Buat Malam Selasa tak best ke?
Ok... Tu je sebelum aku mengarut lebih panjang...

Aku kan... Yang sebenarnya kan...
Baru jea sampai rumah yang macam hotel di KL ni...
Walaupun tak ada orang nak tanya...
Tapi aku nak bagitau jugak...

Kenapa aku nak bagitau???
Kalau aku dah balik...
Maknanya aku dah tak ada dekat Borneo dah...
Kalau ada... Itu mungkin orang belaan aku tengah makan seafood...
Maknanya la kan... Tak ada maknanya... Muhahahaha...
Ok Ok.... Secara rasminya kan...
Aku dah beli la hadiah tu... Tapi kan...
Aku beli kan.... Dua2 barang perempuan...

Dua hadiah???
Hoho... Yang satu hadiah tu dah tunjuk semalam dah...
Yang lagi satu belum tunjuk lagi pasal baru beli tengahari tadi...
Yang aku pelik... Aku nak bagi satu set yang ada 12 semuanya... Ada orang mintak satu jea? Pelik tul...

Ok... Dah la... Badan penat la...
Kang orang lain kata apa pulok...
Asyik mengarut je... Tak habis2!
Bai! Guten Nacht tu selamat malam tau... Tu orang yang pakai Volkwagen jea tau makna ayat tu...

Notakarut: Hoho... Nak tutup ke tak nak tutup contetsntahapaapantah tu... macam best pulok baca bila orang kritik kita... Terbukak sikit pemikiran katak yang selalu duduk bawah tempurung... eh tak... sekarang katak dah maju... dia duduk bawah periuk...
Terbuka sikit minda ni...

31 ulasan :

KUREKURE COMEL berkata...

relaks dulu.....awat kalut nak tutup awal...cisss....byk ni nka kutuk...
opsss...hahaha

taliff berkata...

Contest apa tu bro???

Singgah Dari :I Think OF

Prince Halilintar berkata...

pergh...hadiah tuk prince ade tak ni??hahaha

zati embong berkata...

lek r,awal lagi nk tutup.jat intro je siap.body xsiap lagi tau.haha

khaifaiz berkata...

eh.. cepat2 tutup.. klu ramai2 nanti peratusan nk menang tu kurang.. hehehe

KUREKURE COMEL berkata...

khai!!!jgn dengki yeee...sabau...hehehe

Surie berkata...

TUTUP!!sila tutup dgn kadar segera..klau tak peluang sy utk menang makin tipis..hahahaha!!

Yutaka Mushimura berkata...

hahha..wa dah buat...sila tengok..komen jangan okeh..hahhak:0

http://risingsunawakenmoon.blogspot.com/2011/05/saya-suka-tak-suka-tukang-karut-bila.html

intan suraya berkata...

semalam mimpi dpt 12 set tu.. tp mcm mls je nk join..huhu

lalink7 berkata...

jgn tutup dulu...husz lom joinn lg niee..uwaaaaa...asik busy jer..mencii nyeee nape aku bz niee..waaaaaaaaaaa

Nasriq berkata...

Mina punya pasal... aku tutup contest ni raya tahun depan la... boleh?

Nasriq berkata...

Talif: Ntah la... contest apa ntah...

Nasriq berkata...

Putera halilintar: nak hadiah??? sila beli sendiri di kedai 2 hinggit berhampiran...

Nasriq berkata...

Jat: hohoho... intro je pun ok dah... hoho... selamat aku...

Nasriq berkata...

Khaifaiz: hoho... nak kena tutup ke ni??? baru ingat nak tutup raya tahun depan...

Nasriq berkata...

Mina: Sila sekeh kepala khaifaiz sekarang jugak kerana kedengkiaan beliau...

Nasriq berkata...

Surie: jawapan seperti di atas... muhahaha...

Nasriq berkata...

Mr jepun: hang pun nak broch ni jugak ke? aduhai... ramai jugak yang berminat ek...

Nasriq berkata...

Intan: hoho... sampai termimpi2 ke intan? aduhai... ala... intan dah menang dah dulu kan...

Nasriq berkata...

Lalink: hoho... yea la... tak nak tutup la ni...

azi nur berkata...

apo bondo tu tukang karut...

Nasriq berkata...

azinur: ontah!

Ezay Hadry berkata...

hadiah pompuan je ke? hehe laki nak gak..

dill berkata...

selamat rehat!

usah mengarut banyak. ahaks

dill.

♥suNa husNa♥ berkata...

bro nt wat la list semua peserta contest.terasa gak nk bca gak semua mende org kutuk2 ko ni..ngeh2

M a W a D D a H berkata...

lorr...buat contest ke..nape tak perasan...agagaga

Nasriq berkata...

Ezayhardy: Hoho... dah 2 orang yang dah buat awal2 tu peremuan... so hadiahnya pun sedikit keperempuanan la...

Nasriq berkata...

Dill: hoho.... rehat2 la ni... tekak rasa tak best la ni... rasa cam ada pasir jea...

Nasriq berkata...

SunaHusna: bereh sis... nanti tengok la sok lusa sampai orang yang nak buat tu dah buat...

Nasriq berkata...

Adah: hoho... memang sengaja tak nak bagi orang perasan... hoho...

Nur Asyikin Zulkefely berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.