2013/04/29

Plagiat... Copy Paste... Sakit Hati...

Sakit hati kan...

Bila baca sesuatu yang keluar dari kepala kita ni...

Sesuatu yang asli...

Dicilok orang...

Bulat bulat ditiru...

Yang sakit hati lagi...

Bila tengok banyak pulak yang like dan komen...

Sakit hati...

Ni link pengcopy! sakit hati betul...

Dan yang ini pulak entry asal...


Copppp... Bukan satu entry... Tapi dua entry...

Erm... Gersang sangat kot...


Baru check satu je ni... Dah sakit hati...

NotaKarut: Ni yang malas ni... Ni yang malas ni... Ni yang malas ni...

21 ulasan :

Tinta Lana berkata...

Woww, smpai 6000 kot yg like?

Bahrain Ramlan berkata...

nak buat macam mana...kalo aku tegur je orang yang copy tu...kalo nk copy tu mintak kebenaran dulu atau credit kat blog kita..barulah rasa kita dihargai.

Tukang Karut berkata...

TU YANG AKU SAKIT HATI SANGAT TUH... AKU YANG BUAT TAK SAMPAI PUN 7 KOMEN... SAKIT HATI BETUL...

Tukang Karut berkata...

KALAU BAGI KREDIT PUN AKU RASA TAK DIHARGAI...

hassy chan berkata...

lol.... kejadah dia tiru ko.. hampeh nyeee manusia tu.. xd idea lerr tuhhhh

Tukang Karut berkata...

terang2 dia tiru kan... dengan trademark aku dia tiru... ngokngek sungguh...

Khai faiz berkata...

mak aiii.. bernas jugak idea tk sampai ada yg nak mengopi... dah kira legend ni...

kalau aku pun hangin... uishhh

Tinta Lana berkata...

hahaha, merajuk habis hang,hahahha

Tinta Lana berkata...

Apa lagi nak dikata, sabor jela yob. Camni la dunia maya. Senang copy paste.

Ratu Hatiku berkata...

ha..samanlah apa lagi...jgn x saman..hihihi

Tukang Karut berkata...

hikhik... ala... aku ni angin sekejab je... lantak la... dah dia nak copy sangat... aku mengarut pun ada orang nak copy... itu menunjukkan karutan aku tu boleh pakai... hikhikhik...

Tukang Karut berkata...

hikhikhik... semalam tak dapat... tu yang merajuk tuh.... eh?

Tukang Karut berkata...

BERNAS tu bukan syarikat beras ke?

Tukang Karut berkata...

ermmm... saman AES yang ada ni pun tak terbayar lagi... nak saman orang pulak dah...

MiSs NoRmaLa NorFiqZ berkata...

nanti2 la nak copy juga...huhuhuhuh

aimi adilah berkata...

pehhhhhhh gler lah.. ade org copy sehhhhh hbt entry dye dh mcm entry fatin liyana lah :P

inche hlovate berkata...

Ade juga erk orang mcm ni

Tukang Karut berkata...

hang nak kopi o atau kopi susu?

Tukang Karut berkata...

pergh... orang gila je copy entry aku ni...

Tukang Karut berkata...

eh... ada... macam2 jenis manusia ada...

Mia Liana berkata...

hmmm.... kena banyak sabar ni... kalau dicopy paste..