2015/11/13

Jom Pergi Rumah Terbalik Melaka - Upside Down House Melaka...

Minggu depan cuti sekolah kan?

Dah ada rancangan nak pergi bercuti naka bawa anak anak berjalan jalan?

Aku syorkan pergi rumah terbalik Melaka - Upside Down House Melaka...
Memang terbalik la... Pening kepala...

Bila masuk kat dalam rumah terbalik ini, akan ada pekerja Upside Down House Melaka bagi taklimat macam mana cara nak tangkap gambar yang betul. 

Cara, gaya semua dia bagi tahu lah. Kalau tak tahu jugak, memang ada pekerja Upside Down House Melaka ini akan bantu kita tangkapkan gambar. Siap bagi idea lagi gaya apa nak buat. Pekerja Upside Down House Melaka sporting dan mesra pelanggan. 


Teruja tak korang tengok gambar ni? Nampak real tak gambar ni semua? Pening pulak aku tengok gambar ni...



Walaupun terbalik, tapi baju tetap maintain tak terlondeh...






Alamat:
G12 & G14, Jalan PM 7, Plaza Mahkota, Bandar Hilir, Melaka.
GPS Coordinate: N2.18927 E102.24587
Facebook: Upside Down House Melaka
Harga: 
Harga Tiket Dewasa: RM15
Kanak-Kanak: RM10
Warga Emas: RM10
Warga OKU: 50%
Operating Hours: 
Isnin – Khamis: 10.00 Pagi – 6.00 Petang
Jumaat – Ahad/ Cuti Am: 10.00 Pagi – 9.00 Malam

13 ulasan :

Siti Rohaida Yusof berkata...

xpernah tau pasal ni kt melaka...balik melaka nanti boleh singgah

Tukang Karut berkata...

Lama dah pi rumah terbalik ni...

Hari ni baru ada kesempatan nak menulis... huhu...
Ramai yang dah tahu...
Cuti sekolah ni ramai la yang pergi nanti ni.,..

hainom OKje berkata...

Betullah...mcm pening pulak mak ni tau!

Tukang Karut berkata...

tau tak pe... pening pulak ni...

bobiedanbad berkata...

Nk sangat pi, insyaAllah di beri kesempatan.

QasehnyaRania berkata...

pening la tk..
tk yah pergi sabah dah. pergi melaka dekat sikit, kan !

Rina AVAIL berkata...

aktif lagi ko eaa berblog..bagus bagus kipidap..akk x penah smpi agi umah terbalik ni

Tukang Karut berkata...

aktif apanya... sebulan sekali pun payah nak keluarkan satu entry...

Tukang Karut berkata...

melaka ada... Port dickson pun dah ada...

Tukang Karut berkata...

InsyaAllah... cari la kelapangan dan kesempatan...

zuhdi sanusi berkata...

adoiyai., aku plak yg tungang tebalik nk tegok foto dorang nih., huhu

mencari redha berkata...

lum try lg.asyk tgk pic update member kt fb jew

mencari redha berkata...

lum try lg.asyk tgk pic update member kt fb jew