2009/09/17

SELAMAT HARI RAYA.........

17 September 2009, Khamis....

Hari terakhir aku kat pejabat sebelum bercuti panjang....

Hari ni hari paling sepi dalam pejabat ni....
Bos besar dah start cuti dah....
Bos aku start sok cuti, tapi hari ni dah pun menghilangkan diri dah...
Ntah kemana la orang tua tu dah pergi....

Staff lain lak pagi2 lagi dah cabut pergi Jalan TAR...

Tinggal la aku yang tengah tak der mood ni jaga pejabat.....

Hati dah dekat Rumah dah....

So.... Raya pun dah dekat dah... lagi 3 hari jea lagi....
Aku mintak maaf la kalau ada la aku buat korang tersinggung ker.... Terasa ker... Termakan lebih ker.... Terkutuk lebih ker.... Ter..... Ter..... yang seangkatan dengannya................

Selamat Hari Raya.......

Tiada ulasan :