2009/12/31

Bercuti @ Berkerja???

Huummmmmmmmm... Penat la badan ni...
Terasa macam nak bercuti jea... Tapi dekat mana erkk???
ermmmmmmm... Mana nak cekau duit nak bercuti...

Bukit Fraser... Ha... Bukit Fraser... Laluan FT 055... Yang tu termasuk dalam kawasan kajian keselamatan cerun... Tak payah nak keluar duit poket...

Boleh la ni... Berkerja sambil bercuti... Eh!!! Bercuti sambil berkerja... Merehat-rehatkan badan dan otak yang penat berkerja sepanjang tahun 2009 ni... kononlah kerja kuat...





Sejuk!!! Tu saja perkataan pertama yang terpacul di mulut ni sebaik sahaja aku menjejak kaki ke tanah... "Sebijik macam dekat London masa musim panas" kata Geologist yang ikut aku... Musim panas macam ni??? Patut la depa boleh main bola tengahari... kalau cam ni gayanya musim panas nya...



Aku suka betul tengok design bangunan yang ada dekat Bukit Fraser ni... Gaya ala-ala Eropah...










Tempat yang tepat!!! Tak sia-sia aku pilih tempat ni... huhu... Aman damai... Udara yang nyaman... SEJUK!!! Itu dah pasti la...




Alamak!!! Kerja erk... Dah siap dah... Macam mana aku buat jangan nak pertikai... Kerja biar smart... Otak biar ligat... Ni time aku nak rehat-rahatkan badan...


Banyak lagi tempat yang nak pergi... Ni hutan pun tak masuk lagi... Xberkesempatan...

Tiada ulasan :