2014/03/11

Kesilapan Lelaki Semasa Berasmara.


Pada suami-suami mithali yang sedang membaca, memang susah kita nak puaskan hati geng ibu-ibu ini... Banyak pantang larang dan benda yang mereka tak berkenan.

Rasa-rasanya kesilapan besar lelaki di atas katil ketika bersama wanita macam di bawah.
Ada yang betul, mungkin ada yang tak.....

1.  Lupa nak mulakan dengan ciuman ...      
2.  Hembusan kuat pada lubang telinga, kononnya nak bagi stim ..      
3.  Lupa bercukur janggut, rasa tajam macam landak ..      
4.  Ramas payudara macam nak pecah ...      
5.  Gigit puting payudara ...      
6.  Putar puting payadara macam cari siaran radio ...      
7.  Terlupa pada bahagian lain pada tubuh wanita ...      
8.  Tangan tersangkut / terbelit pada panties ...      
9.  Lepas main terus tinggal kondom bersepah ...      
10.  Terus direct attack pada klitoris ...      
11.  Berhenti kejap berehat masa tengah main ...      
12.  Tanggal pakaian wanita kelam kabut dan tak ikut peraturan ..      
13.  Terus "kelebek" alat sulit wanita macam tak pernah jumpa / tengok ..      
14.  Urut macam nak patah tulang belakang ...      
15.  Masuk bilik terus londeh baju seluar tak sabar sabar ...      
16.  Tanggal baju sendiri tinggal spenda kemudian berjalan penuh bilik ...      
17.  Kayuh laju macam speed boat nak tenggelam ...      
18.  Hentak macam nak runtuh katil ...      
19.  Cepat sangat pancut ....      
20.  Lama kayuh masih tak pancut-pancut ...      
21.  Tanya soalan.. "you dah klimaks belum?"      
22.  Sopan santun sangat masa buat oral seks ...      
23.  Tekan kepala wanita masa tengah oral seks ...      
24.  Tembak (pancut) tanpa amaran ...      
25.  Pancut luar ikut suka hati kat mana yang sempat ...      
26.  Women On Top aje sampai nak tercabut pinggang ...      
27.  Buat-buat tak perasan masa ter"anal" ....      
28.  Amik gambor / video masa tengah main ...      
29.  Tak kreatif / imaginatif masa tengah main ... boring.      
30.  Bunyi perut bertemu perut macam bunyi mop lantai ...      
31.  Mintak buat position pelik-pelik ...      
32.  Jari suka main kat saluran belakang ...      
33.  Buat love bites ...      
34.  Bagi arahan macam instructor pasukan kadet ...      
35.  Sembang kotor ...      
36.  Tak kisah sama ada pasangan dah puas atau belum ...      
37.  Tindih badan macam steamroll turap jalan ...      
38.  Tak ucap terima kasih selepas abis main ...

NotaKarut: Iye ke?

Sumber: Copypaste!!!!

9 ulasan :

Ym.Bundle berkata...

amboi ko TK..dah macam blog permata yang hilang..kehkehkeh..

Tukang Karut berkata...

permata tu ada... cuma red flag je...kehkehkeh...

Khai faiz berkata...

ni mcm ada konspirasi jer

Normi Nieza berkata...

18sx nie...bawah umur xblh baca entry nie..haha

Tukang Karut berkata...

konspirasi matawang ke? alien ke? ke anwar ibrahim? atau freemassom?????

Tukang Karut berkata...

eh... bukan dah terbaca ke?

Titisan Hujan berkata...

-_-''


hadoiiiiii

ieza ashaari berkata...

Gile ko tk..klu aku 1st time dtg blog ko,aku mmg cop blog ko ni blog 18sx..kohkohkoh..

Ema Johari berkata...

No Komen