2014/03/17

Mengendap Bra Dan Payudara Disebalik Baju Kemeja Perempuan.

Hari ni ada sale manager datang nak jumpa aku... Perkara biasa... Orang datang nak jual produk...

Yang datang Perempuan... Melayu... Bertudung... Dan pakai baju kemeja...

Aku selalu perasan sesuatu... Perasan ni tak bermaksud BUKAN SENGAJA okay... Tak kuasa aku nak tengok... Kat rumah aku pun dah ada satu...

Tapi kalau dah rezeki, TERtengok jugak la... Kucing mana nak tolak ikan kan... Walaupun tak besar, tapi........................... Mata tetapa TERtengok... Err... Tak TERniat okey...



Bagi korang yang kaum hawa ni, baju kemeja ni macam mana???

Comey tak? Macam cantik tak?? Macam haramjadah tak???

Nampak gunung tak Tahan tak?

Errr,... Agak agak korang kaum hawa tau ke tak dekat badan korang tu ada sepasang Buah Buahan Tempatan yang ranum dan sedap dipegang??? Tak perasan ke bila pakai baju kemeja, butang butang yang ada kat depan tu tidak rapat???

Tau ke tak ni???

Di antara satu butang dengan satu butang yang lain akan ada ruang terbuka. Ruang terbuka itu boleh menampakkan GUNUNG dan Pembalut Gula Gula Getah berwarna PINK!!!... Korangg taaauuuu.... Faham taaakkkk???

NotaKarut: Dah... Dah sudah... Pagi lagi ni... Lama lagi kena kerja ni... Lambat lagi nak balik ni... Geram dah ni... Geram dah niiiii... Air dah sampai kepala dah ni... Dah nak melimpah dah ni....

Tak kan la aku nak tegur... " Errr... Awak... Bra awak... Nampak la..."

Gila Apa!!!

11 ulasan :

Khai faiz berkata...

sabar tk... hahaha...

Tukang Karut berkata...

Geram ni... Geram ni Khai... Dah la bendera merah ni...

zuhdi sanusi berkata...

hishhh., bahaya tu., ckp jer kt pmpuan tu elok2., tp klu ko nk mlyan cuci mata xtau la kan., huhu
sabar bro., jgn mcm2.,

Tukang Karut berkata...

errr....er.... nak cakap cam ne?

a) awak, baju awak terbukak?
b) saya ternampak bra awak...
c) tolong rapatkan baju awak sebab buah buahan awak melimpah keluar?????

Shark Kay berkata...

adeh...
mmg susah nk cakap ni.

Normi Nieza berkata...

pakai tudung kna ttp bahagian dada..huhu

Wenwink Kidu.Duki berkata...

hahahahahhahahahaha cukup phobia dengan baju macm ni hahaha.. thats why piling long dress or blouse dan bukan kameja hahaha

rohalili hassan berkata...

adoii siyes ni..next time kena lebih berhati2..pakai tudung labuh selamat gitu..

♥ Nana BamBam ♥ berkata...

jaga pandangan...
apa salahnya tegur..yedokk?

huwhuw

ieza ashaari berkata...

Tk mkin xbtul..haha..sabo tk sabo..mgkin mereka xsdr mreka diperhatikn..

KATA KATA berkata...

Wuiddihhh :)