2014/12/16

Cari Kitchen Hoob, Hood dan Build In Murah dan Berbaloi Baloi.

Perkara pertama yang aku buat bila nak masuk rumah baru adalah menyiapkan dapur.
Bukan apa... ini la tempat yang paling aku suka...
So... kebanyakan barang @ kabinet adalah pilihan aku... lepas ni aku belanja sikit gambar... tapi ntah bila la...

Cari Kitchen Hoob, Hood dan Build In Murah dan Berbaloi Baloi.


Entry ni pun patut aku buat 3bulan yg lepas.
Ok... berbalik ke pangkal jalan...
Nak cari hood murah?
Pening nak survey hoob murah...
Oven built in???

Ok. Tak payah merapu sangat.
Pi je kat kedai ni..

JF Home Appliances Sdn Bhd

23-1, Jalan USJ 9/5N, 47620 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan
03-8023 6299


Ko nak apa? Dapur. Bilik mandi... semua ada.
Dan yang paling best...

MURAH DAN BERBALOI BALOI....

Serius wa cakap lu... aku dah buat survey kat 4expo deco & 4 kedai kitchen appliance & 2kedai elektrik...
Jauh gila beza harga...
Lurus kepada titik la ye... Aku jimat 2500 benda yang sama aku beli dengan kat luar +++dapat free 4 item... bukan cikai punya free gift tau...
Serius... wa tak kencing sama lu...
Apa barang yang aku beli... tunggu la next entry... mungkin tahun depan... hahaha...

7 ulasan :

Normi Nieza berkata...

good sharing..:)

Dkna Abza berkata...

kalau nak ke sana, kena buat senarai barang nak beli takotterbeli barang2 lain hahaha

QasehnyaRania berkata...

tahun depan pon tahun depan la..

KUREKURE COMEL berkata...

murah gile ke?...ayoooo...jauh dari tmpt aku lah...guane nak bwk blik..

hainom OKje berkata...

Malangnya tak de rumah baru.......huhu....Tp tq atas infonya....manalah tau nak renovate rumah lama....

Tukang Karut berkata...

naik lori la... apa la...

Ema Johari berkata...

wah, memang pandai berjimat lah TK ni..tak sabar nak tgk hasilnya nanti.