2013/11/29

Apa Pandangan Korang....

Dulu dulu meletup Love You Mr. Arrogant...

Sekarang Playboy itu Suami Aku?...

Lepas ni aku mungkin ada cerita Laki Ku Dayus...

Mungkin lepas tu ada pulak cerita Suami Aku Suami Mu Jua...

Mungkin jugak lepas ni ada cerita '...............................................................!'

Sila isi tempat kosong....

3 ulasan :

PingBlog.Net berkata...

Lepas ni ada cerita .. "Pak Mertuaku Suamiku Jua"

Kami menjemput semua blogger Ping di PingBlog.Net,Skrip agregator terkini dengan ping sangat mudah kerana auto description dan juga auto image.Artikel anda akan dipost pada twitter dan 294 fanpage serta group facebook.Kualiti Backlink,dan highkan rank blog anda !!

QasehnyaRania berkata...

betul. pi mai pi mai ulang kot tu ja. kot beza pon
citer ni mak mentua tak suka suami suka
citer nun anak tak suka mak mertua suka
lepas ni pak mertua pula la kot tak suka

TelingaBulat berkata...

lps ni suamiku mati,aku jandamu hahha