2016/05/26

Zakar Tegang diwaktu pagi?

Zakar Tegang diwaktu pagi?


Hik hik hik... Aduyai...
Kenapa la dicari keyword cam gini...

Bersyukur la kau gersang di waktu pagi...
Itu menunjukkan zakar a.k.a burung kau sihat walafiat bebas mematuk matuk kadang kadang tak sihat sampai muntah muntah...

Untuk tak menghampakan para pencari maklumat... (hoho... betul ke cari maklumat? Atau sekadar nak buat modal untuk menembak cicak je?) Aku nyatakan sebab musabab kenapa... Senang cerita cam ni la... Errrrrrrrr... Tadi kan... Aku kan makan nasi kukus ayam dara... Hik hik hik... Sedap... (lepas ni confirm akan ada pulak yang akan cari "DARA" lak)

NotaKarut: Gersang sangatkah lelaki Malaysia ini?

19 ulasan :

dill berkata...

duh.

dill.

Asrul "iLham" Sany berkata...

erkk...

aku speechless

Ct Aja berkata...

adeiiiiiiiiiiiii...........

aimi berkata...

luncas btl lah =P

diana berkata...

kata kunci carian kat blog akak yang akak tengok kat nuffnag 99% adalah lucah..erghhh!!

zella y berkata...

LOL!

yen(toka ziizokukuto) berkata...

hahahha,,,dia tau,,tukang karut banyak petua,,hahah

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

syukurlah..keyword palaing teruk smpi kt blog akak cuma mama seksi..yg lain suci murni hehe

abghani berkata...

kau nie T.karut dh tk sabar npk nk pecah ruyung...hahahhah

Wanie berkata...

mesti budak2 kan cari..huhu..bangun pagi hormon testosterone tinggi, tu la sebabnye :)

bobiedanbad berkata...

hihihihi..pencarian yg tak mengena

Fyqa berkata...

hahaha

apa tah,.

haisshhh

cik pha berkata...

erk.aku lalu jer tk tau nk komen pe hehehe

eyqa amin berkata...

itulah kenyataan nye wahai TK ;)

Daddylicious berkata...

apakah ini...hehe

ctk berkata...

memang g****** pOnnnn :D
kamu memang suka bab2 gini..hahaha

ILA HonEyBuNNy berkata...

hehhehehe..

ko jangan tergersang gak tk...ekkekek

macam2 la keyword...ehheh

Lorna berkata...

hahaha....
dia igt ni blog petua & tips2 rumahtangga la nih ;p
gataaiiii nau..

QasehnyaRania berkata...

>_< mcm mcm