2010/10/14

Huh!!! Taubat dah!!!

Tak berbaloi!!!Sungguh tak berbaloi!!!

Siapa orang Terengganu nak condem aku, silakan...

Dah merata satu Malaysia ni aku redah dah, dah beratus hotel aku tidur dah, pergi Terengganu jea dah tak cukup nak kira ngan jari dah... Sebelum ni OK jea... Tapi sejak semalam!!! Sejak semalam... Sungguh sakit hati!!!

Dah la tanya semua hotel, tak ada yang murah... Semua RM2oo++... Gila!!! Bukananya aku tak pernah duduk hotel tu pun... paling2 tinggi pun RM160++... Kalau banyak bintang yang berkilauan tak apa la jugak... Ni taraf hotel atas sikit dari HOTEL AYAM...

Dah la harga makanan pun mengalahkan harga dekat KLCC!!! Kalah foodcourt KLCC... Gila...

Siapa yang pergi Terengganu lepas ni... Hati2 la...

Pasni jangan harap aku nak bermalam dekat Kuala Terengganu lagi!!!

p/s: Puan Fida... Tak jumpa sata sebab memang tak cari, kopok lekor de 8 bungkus dalam freezer...besok pagi2 jangan lupa goreng...




update:
Kenapa aku marah sangat???

Sebab aku kena bayar cash semalam!!! Menatang duit plastik aku buat hal kali ke2!!!
Tak pasal2 kena kuar duit cash... Lari la bajet cm ni... Kalau claim hari ni, sok boleh dapat ok la... Ini... Hampeh tahap gaban!!!

Dah la terpaksa berpeluh menapak 2km semalam... Habis luruh semua lemak2 tepu ni... ATM yang terdekat, depan hotel jea, TAPI sungguh menghampakan... Mungkin semua kad2 aku mogok hari semalam... 4ATM kad aku try, satu pun TAK BOLEH KUAR money!!! Geram!!! Apa!!! Ingat aku tak ada Money ker??? Maka dengan penuh keterpaksaan dengan mulut penuh dengan sumpah seranah... digagahkan juga kaki ni... Nak panggil driver, xsedap pulak, bagi la peluang dia rehat... Malangnya hari semalam!!!

7 ulasan :

Eda berkata...

huh...marah sungguh nih...
len kali tumpang umah i la..
free of charge je..huhu

Nasriq berkata...

Eh!!! segan la cek...

Fida Ghazi berkata...

siapa segan? cabi man segan? waaaaaaaa... wa mau bunuh dirik!!!

Eda berkata...

haha..tau xpe..
jangan bunuh diri dulu kak..
bunuh nyamuk xpe..;P

Nasriq berkata...

uik...ai kan sopan santun orangnya...

Eda berkata...

sopan santunye...

buwekkk!!!

Nasriq berkata...

huh!! x nyokong langsung!!