2012/12/31

2012.

Hallllooooooo...
Whatzup apa di atas... whatzup apa di atas...

31.12.2012...
Khamis... Hari terakhir yang ada dalam kalender...

So... Apa rumusan tahun 2012 korang...
Ceria? Bahagia? Keciwa???

Aku? Tahun 2012 ni banyak perkara yang berlaku...
Dari tak ada anak... Sekarang dah anak... 
Dah merasa kena berjaga malam...
Baru tahu apa itu istilah mata panda...

Itu yang best nya la...

Yang tak bestnya...
Di hari terakhir ni 2012...

Masa tengah syok membuat perlaburan juta juta di bank TOIlet Berhad...
Syok meneran dengan muka muka senget kiri dan kanan...
Ada bunyi cair cair sikit yang terkeluar... Mungkin bekas ayam masak gulai kot...
Blurrrrghhhh crirt crittttt... Gitu la kot bunyi nya...

Ada pulak orang maintenance datang...
Duk ketuk ketuk pintu...
Lahnat... Sangat lahnat ok...

Nak datang betulkan siling tandas yang bocor minggu lepas...

Main ketuk ketuk je...
Lahnat... Memang sangat lahnat...

Mana nak tahan yang hujung hujung tu jangan bagi keluar...
Tau tau terkeluar gak...
Bunyinya memang sangat terbarai laaaaa...

Dan aku dengar tapak kaki yang berlalu pergi...

Padan muka...
Percuma haruman manis berbau ayam gulai bertapai aku bagi!!!

Eh... Melalut sudah...

NotaKarut: Pencapaian 2012 di dalam dunia blog... Dah dua kali cash nuffnang... Hikhikhik... Saja nak bagi tau tadi baru cash out lagi...

P/s: Jangan lupa bayar zakat hari ni... Dah cukup tahun haul dah!!!!

7 ulasan :

Ratu Hatiku berkata...

Selamat Tahun Baru TK :D

Khai faiz berkata...

Dah cashout.. Fuyyooo aku x pernah lagi...

ctk berkata...

selamat tahun baru...semoga tahun ni lebih murah rezeki dan bertambah-tambah bahagia disamping anak dan isteri :)

p/s: untung r da cash out, ct ni haram nk dpt....hahaha

Tukang Karut berkata...

selamat tahun baru...

Tukang Karut berkata...

eleh.... tak kan tak pernah kot... nak simpan sampai seribu ke?

Tukang Karut berkata...

amin... moga ko lulus exam ko tuh...hukhukhuk...

dill berkata...

kalendar 2012 sudah tutup.

usah tutup jiwa :)

dill.