2012/09/19

Pesanan nenek moyang....

Pesanan nenek moyang....

Kalau kamu marah, keluarkanlah amarahmu sepuas-puasnya
agar tidak menyakitkan mindamu....

Kalau kamu sedih, keluarkanlah air matamu jika itu dapat
melegakan kesedihanmu....

Kalau kamu benci, keluarkanlah kebencianmu agar tiada
lagi rasa kebencian itu....

Kalau kamu gembira, keluarkanlah kegembiraanmu dan ketawalah
sepuas-puas hatimu....

TAPI INGAT........................!!!!!!!!!!

Kalau kamu malu....JANGAN SEKALI-KALI MENGELUARKAN KEMALUANMU...!!
KELAK BINASA DIRI!!!

NotaKarut: Dah... Jangan Nak bayang yang bukan bukan lak malam malam ni...

16 ulasan :

bunga_rose berkata...

senget!!!

zella y berkata...

eee...apelah t.k nih!!! hahahhahaha

Momo berkata...

hahaha..

bengong la..

khaifaiz berkata...

ok.. jgn sesekali

Asrul "iLham" Sany berkata...

ko gersang ni hahahaha

Titisan Hujan berkata...

ade unsur 18sx disini

Tukang Karut berkata...

@bunga_rose bengong!

Tukang Karut berkata...

@zella y yea??? kenapa?

Tukang Karut berkata...

@Momo bongok!

Tukang Karut berkata...

@khaifaiz jangan sekali???? maksudnya dua kali??????

Tukang Karut berkata...

@Asrul "iLham" Sany gersang la... tak ada idea ni...

Tukang Karut berkata...

@Titisan Hujan tang mana 18 sx tu? tak ada pun?????

cinta siswi berkata...

hahaha.. kalau ade yg keluarkn macam mane?? kuikui

Rain berkata...

hahaha TK ngan abam sana je tahap tak senonoh.

aku rasa aku dah tak leh join group orang kawen dah ni haha.

norh berkata...

memang hang ni tukang karut la..

NOOR FATIN berkata...

hahahahaa! adoi