2012/01/17

5 Sifat Wanita Yang menjengkelkan...

Hohoho...
Hai... Selamat pagi semua...
Mulakan hari ini dengan senyuman dahulu...
Sila tarik nafas dalam dalam... ok tunggu sekejab... tunggu lama sikit sehingga muka jadi biru... Tunggu la... Sikit je lagi nak hijau tu!

Perghhhhh!!!
Best tak intro entry aku ni...
Kalau ada cikgu yang mengajar BM baca ni, mesti menangis teresak esak kegembiraan mendapat anak murid yang cemerlang terbilang dan terbuang...

Haippp! Tengok... 
Pagi pagi lagi dah mengarut!!!

5 Sifat Wanita Yang menjengkelkan Lelaki...
Aduyai... Tajuk ni...
Aku baca sendiri pun aku gerun!

5.    Sifat menunggu... 5 minit masa menunggu wanita bermaksud 45-60 minit waktu menunngu yang sebenar.

4.    Sifat di kedai makan... Senduk nasi... Owh... Terbanyak... Buang sikit... eh... Tersikit pulak nasi, senduk balik nasi... Nampak macam banyak, luak sikit... lepas tu Duk pilih pilih lauk... Usik usik... Tak ambil... Colek colek lauk, tak jugak ambil... Ambil kuah sikit... Colek lagi... Picit picit lauk guna senduk! Helloooooo!!! Kami kat belakang ni nak makan sisa cucukan dan colekkan kamu ke?

3.    Sifat depan ATM... Duduk mengadap depan ATM, keluarkan purse... Duk leka belek kad ATM mana yang nak guna... Pilih kad ATM... Lepas tu cucuk kad, lepas tu baca semua arahan yang ada, lepas tu pilih periksa baki, lepas tu baca semua arahan yang keluar di skrin, keluar henpon, bukak kalkulator, kira berapa nak keluar, fikir 2-3 minit, masuk jumlah nak keluar, lepas tu cancel... Lepas tu masuk balik kad! Lepas tu aku yang beratur dekat belakang ni dah sangat hangin satu badan, ok!!!!

Opppppssss... Ini sangat panas ok...
Sebelum aku kena baling dengan lesung batu, baik aku larikan diri dulu...
Babaiiiii...

NotaKarut: Ada nak sambung lagi ke?

20 ulasan :

Eda Latiff berkata...

morning!!...

hamboi, kutuk tak hingat ek, tak semua wanita macam tu la beb...

zella y berkata...

amboi t.k..mana ade mcm tu...tipu!!

LiErOSe~QiEmi berkata...

yeke??? aku rase tak sume pempuan camtu kot... ni kes nila setitik rosak susu sebelanga nih...

Mama Ema berkata...

kejap nak pi cari lesung batu

Cik TeN10 berkata...

but then tak semua yang macam tu ea.. :))

cik pha berkata...

ahhahhaha aku suka yang part colek2 lauk tuh,kalu aku pun marah weh bukan kau jer hehehe

izfanora berkata...

hamboi.. sedih cikgu math ko.. :P

rasanya, laki pun ada yg cmtue.. dh pernah jumpa.. adakah ia menjengkelkan juga? :P

Asrul "iLham" Sany berkata...

yang 1st tu sgt2 annoying, cakap 5 minit, tap sebenarnya 5 jam

kLiPKeRt@sPiNk berkata...

5 lah sgt..
nmpknye cm ade 3 je TK!

Cik tikah berkata...

apsal ade 3 je?

Rain berkata...

nak '5 sifat lelaki yang menjengkelkan'

hassy chan berkata...

xsume pompuan hokeh..... hehehehe

aimi berkata...

pe ag sound je lh =P

norh berkata...

EHHH..TOLONG SIKIT NA...bukan semua pempuan macam tu tau.. lelaki lagi tak tepat masa.. :P

Fida Ghazi berkata...

langsung tak terasa...

Titisan Hujan berkata...

itulah istimewanya mereka yg bergelar perempuan.noktah!



ekekekeke

Juliet_iRa~" berkata...

ahaha..xbuat2..;p

budakijaupendek berkata...

Cerewet sgt tu.. haha

MaryaYusof berkata...

Salam,
amboi2 sedpnye.. I tak mcm tu tau...
Ambik lauk cepat2, klau beratur kat ATM tu paling laju I buat tau...tp bab bersiap tu mmglah...kang laki xmo jln rapat2 pulak sb bini serabai...hikhikhik

CikUna berkata...

huhu.. thank la ye sebab mengarut cam tue..hurm.. mungkin ur girl je kot yg cm tu.. hihi \\( ^_^ )//