2012/01/30

Post Mortem Anugerah Juara Lagu 26...

Tak perlu nak bawak band sampai sekampung...
Tak perlu nak tukar arrangement music sampai dah tak kenal lagu asal...
Tak perlu nak upah penari sampai penuh satu stage...
Tak perlu nak  bawak naik pelakon lelaki popular...
Tak perlu nak letak belon bagai...

Cukup dengan berseluar track dan berkemeja T lusuh...

Confrim jadi juara lagu tahun depan...

NotaKarut: Hari ni KL jem gila babengggg la...........

23 ulasan :

lieynanilaz berkata...

hoho...mesti yg lain sentap!!
hafiz memang simple...

zella y berkata...

kira oklah hafiz menang wlupn sy sokong yuna heheheh

Cik TeN10 berkata...

npe sume org ckp sal bju lusu ni? apa yg terjadik smlm ?..

p/s : fatin xtgk pn AJL

eyqa amin berkata...

sempoiiiiiiiiiiiii la tK.

:D

hassy chan berkata...

hanya berbekalkan suara dan vokal y mantap....

blog-tips-kurus berkata...

track bot Adidas, ok... :-)

Tukang Karut berkata...

@lieynanilaz sentap menyentap... yang kaya hafiz dan mnasir, yang kayap duduk depan tv... termasuk la aku... hohoho...

Tukang Karut berkata...

@zella y owh Yuna... I lap U...

Tukang Karut berkata...

@Cik TeN10 Nanti tengok la dekat tonton ye... kat malaysia ada AJL...

Tukang Karut berkata...

@eyqa amin siapa lagi sempoi? antara mat pit atau hafiz?

Tukang Karut berkata...

@hassy chan kau ada bawak bekal cekodok ke hari ni?

Tukang Karut berkata...

@blog-tips-kurus eleh... ntah2 Adidas Balakong mari...

eRza farEeha berkata...

hahaha..betol..pape pon nanoo jugak mng!..hee

aimi berkata...

kihkih... jd trend fesyen nt... =)

An Najwa berkata...

HAHA sarkastik sungguh ;D

Lea Isnawi berkata...

letak belon la comel!

Asrul "iLham" Sany berkata...

sederhana tp meriah konsepnya

Mama Ema berkata...

yg nak grand2 tu diaorang dah agak susah nak juara lagu..so, dia buat gitu nak rebut persembahan pula

Muttallif berkata...

Mesti sebab Najwa tak menang Ni. haha

dill berkata...

pertandingann lagu bro. bukan pakaian beragam.

lalala~

dill.

biela bell berkata...

hahaha..setuju!!
terkejut jugak awan nano menang.kui3

Yutaka Mushimura berkata...

first time aku dgr lagu nih full swing kat AJL arituh...

then, aku nampak kelainan kat lagu awan nano....aku n kawan aku punye kedekah dekah dgr lagu nih..sebab si JOZAN punye angkara...

lagu nih memang dah ader trend mark bile JOZAN buat lawak....surelah menang kan.....hahahaha

aku bet sem depan ader lagi performen gaya gini....hahhha

ctk berkata...

hehehe.,..hafiz terbaik...jimat kos :D