2012/03/27

Kepuasan Hidup...

Hai...

Hai semua... Hai...
Taksiran cukai pendapatan dah buat ke belum?
Ada 34 hari je lagi nak buat taksiran...

Ok... 

Kalau aku sudahkan entry ini di sini... 
Rasa rasanya apa yang korang akan buat ek?
  1. Baling kek resepi rahsia.
  2. Rejam guna double dutch aiscream...
  3. Campak atas tulang ikan parang...
  4. Apsal semua jawapan di atas ni makanan je ni??
Tahap kepuasan hidup ni bagi sesetengah orang berlainan...
Ada yang puas dengan dengan memiliki rumah besar, kereta besar, cincin besar, perut besar, punggung besar!
Ada jugak yang puas dengan memiliki apa ang ada seadanya...

Tapi bagi aku, salah satu kepuasan hidup adalah "bangun pagi dengan bersemangat jitu dan dapat melepaskan hajat besar dengan senang dan lancar selancarnya... Puas lagi kalau dapat lepaskan dalam satu bom je..."

NotaKarut: Tadi timbang... Hati mulai risau... Kenapa jarum pemberat itu macam menipu je?

Teka Teki

: Apa benda, kita belum bangun lagi dia dah bangun dah... Kalau dia tidur alamatnya dah tak lama dah tu...

13 ulasan :

syiela berkata...

TK dan makanan mmg x dapat di pisahkan... hahahaha ko jangan nak salahkan jarum penimbang tu na..

Lea Isnawi berkata...

kepuasan bg aku bei dpt makan best2 dan shopping!!!

lieynanilaz berkata...

ini mesti kes ko selalu out-stations dan orang asyik jamu makan jer..kan kan..haha.

izfanora berkata...

puas r sgt yer klu sumer besar.. hihi..

rasanyer kau yang bersalah dan sila jangan nak salahkan jarum penimbang..

NOOR FATIN berkata...

jarum pemberat mmg selalu menipu :P

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

kalau minum green fit selalulah kau akan rs puas buang khazanah tu Hehe


soklan teka-teki ko tu kenapa akak rs jawapannya lucah? ke double meaningnya soklan neh?

abghani berkata...

dlm hidup mana ada kepuasan yg maksima

Cik tikah berkata...

kepuasan yg paling best ialah bila dpt lepaskan kentut & bersin! haha

aimi berkata...

teka teki 2 cm pelik je....


ahahah kepuasan diri ku bila mak ayh sy bg pe je pe yg sy nk =P

blog-tips-kurus berkata...

nanti roger jawapannya ya.. ;)

Chuu Muqhlis berkata...

tk semua nk makanan je hahaha., tp xpe ah., mkn itu nikmat XD

CikUna berkata...

iskh.. sungguh mencabar teka teki teka tekuk itu lor... haha

ctk berkata...

jarum penimbang plak dikatanya menipu...kamu yg xley time kenyataan kot :P