2012/03/21

Khas Untuk Orang Terengganu...

Dengar ceritanya ramai blogger orang Terengganu di alam maya ni...

Tak kan tak nak "say hello" dekat tukang karut yang sesekali tidur di Kuala Terengganu ni kot?
Moh la kita berjimba jimba malam ni...
Dah la sengsorang je ni...
Bos dah balik dah...

Tak ada ke yang nak belanja sotong goreng tepung ke... satar ke... dengar dengar cerita kat sini sedap kopok lekor... Tang mana sedapnya tuh?

Saja tanya walaupun dah tau...

NotaKarut: Autopost entry pasal tak ada beruk band... Ini semua malam semalam punya taipan... Satu malam taip 3,4 entry sekali gus... Habis cerita... Hohoho...


17 ulasan :

zati embong berkata...

harap jat xde kat sna.tp kalau jat blk kg pun,belum tentu jat nk bwak tk g jejalan.bkn apa.jat buta hati jalan2 kat bdr ganu ni.sesat kan,tk mimpi ngeri plak.haha.lepak je tepi felda hotel 2.bosan2,terjun je dlm sg ganu 2.hahaha

lieynanilaz berkata...

kira idea ko mesti tengah mencurah-curah kalau dah boleh buat 3-4 entry..hehe.

Ramlan razak berkata...

Aku n en kk kat airport kt skarang ni tgh minum kopi..

Cik TeN10 berkata...

alahai forever alone la ni ekk.. dok senyap2 je la kt hote tu TK.. jgn buas sgt.. hahahhh

Cik tikah berkata...

cik tikah org keyel :P

onie berkata...

etok ...telo penyung... aduuuuu...sedak wei lop...

budakijaupendek berkata...

surinyo takdo ke.. hehe
layan kepok leko la.. pe ag.

aans plankton berkata...

alaa awal sgt pi..

tak blik ganu lagi ^^

Chuu Muqhlis berkata...

amboih satu malam bole cover smpai 3-4 entry ni otai nih :P

~SaL IjOu~ berkata...

kopok lekor kat sana mmg pemes..tp kene pandai cari yg best..~ ;p

Rain berkata...

g losong! kepok lekor memang port utama dia situ. then g pasar payang situ batik cantik2, harga pun cantiklah..

dekat stesen MPKT, atas tu memang port gurls la kalu nak cari tudung. gilerr rambang mata!

-bukan asal ganu- hehe

aisyah ahmad berkata...

kato dek orang..
budu kek sano pon sodapp..
cubo torai test raso...

L berkata...

ganu kite.. hihi. im not ganu.. im perakian. hahaha

jom tambah ilmu sikit..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

Lea Isnawi berkata...

ko lambat ajak
aku dh kat kemamang pun

NOOR FATIN berkata...

alamak, saya kat kemaman. KT jauh la dari sini.. xdapat la nak belanja :P

dill berkata...

golek2 je kat pantai batu burok tu

dill.

ctk berkata...

ala, ct bru blik dr terengganu, bru abis bljr, lau x, da blikan tok kamu..hehehe