2012/03/18

Apa Pandang Pandang Nak Skodeng ke?

Kelmarin...
Masa lepas landing di KLIA...

Tempat pertama yang dituju adalah En Tandas...
Nak melepaskan air buangan di atas awan sangat sangat la tak selesa...
Bergoyang goyang...

Ok... Disebabkan bilik tandas dah fully book...
Terpaksa la guna yang berdiri tu...
Jarang guna jenis yang ni... Pasal tak berapa nak selesa...
Tapi pasal dah overloaded punya pasal...
Pejam mata je la...

Opppppssss... Bukan yang ini tau...


Haippp!!! Yang ini pun bukan tau...
No... No... No... No nakal nakal ek...


Ok... Itu je nak cerita...

Eh... Huhu... Rasa nak lempang aku la tu...
Masa tengah sedap membuag tu...
Ada pulak mamat ni duk sebelah nak kencing jugak...

Duk tertengok tengok jeling jeling lak...
Apa Pandang Pandang Nak

Skodeng

 ke?


"Awat? Tak pernah tengok yang kecik lagi ke?"

NotaKarut: Sentuhan listrik... Eh... Sentuhan mengarut tiada... 

31 ulasan :

dill berkata...

hadoi..

dill.

Cik tikah berkata...

blue sungguh tk ni. adeh!

bobiedanbad berkata...

muahaha

Cik TeN10 berkata...

kah3.. gambar yg first tak tahan tu.. siap gmbar pmpuan jeling, nak lastik, amik gmbar bagai.. hahahh

eyqa amin berkata...

lucah! ha3 :D

budakijaupendek berkata...

err padahal semuanya sama jekan ?
kot dia tak bersunat le tuuu

NOOR FATIN berkata...

hahaha.. aiyarkk

hassy chan berkata...

sngal la ko hahaha

aimi berkata...

lucas :P

zati embong berkata...

tk bengong! haha

Tukang Karut berkata...

@dill aduyainya pun! kinapa cik dill oi... Terlanggair batu atau tunggulnye pun?

Tukang Karut berkata...

@Cik tikah eh! I like blue what... U dont like blue eh? I think you like red ha???

Tukang Karut berkata...

@bobiedanbad menjadi kegembiraan di hati ini kerana telah membuat sesorang ketawa besar!

Tukang Karut berkata...

@Cik TeN10 kalau tandas ini wujud, aku tak nak kencing kat situ... sumpah... jangan percaya ini ok...

Tukang Karut berkata...

@eyqa amin eleh!!! Padahal suka kan kan kan?

Tukang Karut berkata...

@budakijaupendek errr... tak tau la... tak pernah terfikir nak ukur la pulak dengan orang lain!

Tukang Karut berkata...

@NOOR FATIN tergolekkah?

Tukang Karut berkata...

@hassy chan aku memang tengah sengal sengal badan ni... tak ada siapa nak urut ni... aduyai...

Tukang Karut berkata...

@aimi lucas tu binatang berkaki 3 kah?

Tukang Karut berkata...

@zati embong Hah!!! Jat ingat kat Aiman la tuh!!! Tau la duduk menjauh...

Umie Artoqiemie berkata...

nak kencing pun kene wat en3 eh? haha

Tukang Karut berkata...

@Umie Artoqiemie dah idea tak ada...

mr.dinie berkata...

ngahahah..terbaek..XD

Cik TeN10 berkata...

alaaa kalau betul2 ada laju je TK chopp toilet tu kan ? kah3

**sgt terkedu.. xsangka pun yg dia ada taruh perasaan.. mula2 rancak sembang skali bila dia luahkan tu trus terkelu lidah.. speechless.. xtau nak respon mcm mna.. huhu

si robot comel berkata...

kahkahkah, lucah :d

cinta siswi berkata...

hahaha.. 18sxxxxxx.. hikhik..

#dia jeleesssss la tuh dgn tk..hikhik

cik ungu berkata...

-.-



aku nak ajak kau gi masjid ni.
jom.jom.

Mama Ema berkata...

ceh, dah terbaca keluncahan di sini

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

x penah tgk yg kecik lagi ke? kecik? ;)

Asrul "iLham" Sany berkata...

lol... ;D

ctk berkata...

mak sy mrh bce luch2...hahaha