2012/03/13

Terasa

Kemaluan

Ku Membesar lak...
Korang pernah tersalah hantar SMS tak?

Kalau korang tersalah hantar SMS kan kan kan...
Apa yang korang akan buat ek?

Tadi kan... Si suri SMS aku...
Ala... SMS biasa jea...
Tanya dah check in hotel ke belum kan...

Tapi kan... Aku kan... Aku rasa aku dah tersalah hantar la...
Sebab dalam masa yang sama ada SMS dari bos...

Dah la bersayang sayang mayang duk bayang terlayang...

Aku rasa macam nak terjun dari pokok... Kali ni pokok apa ek... Dulu nak terjun pokok taugeh korang gelakkan aku... Dah la aku ni gayat dekat tempat tinggi... Rasa macam nak terjun... Terjun tiruk Pool Hotel Riverside Majestic ni la...

NotaKarut: Aktiviti mengendap "kucing kucing" jinak di Kuching ini terpaksa dilupakan sejak bergelar daddy to be... Ni nak pakai ketayap je ni...

Ok... Aku lupa... Tajuk tu memang bukan macam orang yang baik baik kan... 

20 ulasan :

Tanpa Nama berkata...

bhaha..
ai lg teruk.
anta msg 'syg2 terbyang' bagai kat bapak sendiri.
kihkih ^^

budakijaupendek berkata...

bhaha..
ai lg teruk.
anta msg 'syg2 terbyang' bagai kat bapak sendiri.
kihkih ^^

p/s : hampunkan daku. terkomen sbg cik anon pulek.. kahkah!

~SaL IjOu~ berkata...

penah la dolu2..pastu rasa nak terjun lam lobang cacing~

bobiedanbad berkata...

Selalu sangat tersalah hantar SMS

zati embong berkata...

tajuk cmni cnfirm jd entry plg hot sepanjang zaman.hahaha

penah.kat ofismate.bnyak kali lak 2.tp buat x reti je.muka tebal 18 inch katakan.hahaha.mjur bkn msg 18sx kat hubby.

Cik tikah berkata...

muahahaha.. lain kali hati hati la abg oi :P

NOOR FATIN berkata...

hahaha haruuu.. kalau bos cool xpe.. ngeh3

El-Janna berkata...

syg?? huahahha. bos lak rasa gay jadi jadian

Chuu Muqhlis berkata...

aku harap esok pagi ko masok ofis., bos tegur..
slamat pagi sayang hahaha XD

aimi berkata...

ahahhahah hbs r... sthn mau malu dye x habis .. ahahahhahahah

Cik TeN10 berkata...

haha.. setakat ni xpenah lg la.. cma encik bf ja yg selalu tersilap send msg kt fatin.. nk send kt mmber tp TERsend kt fatin.. kah3..

daddy to be ? tahiah2 =)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

ahkak ms bujang dulu penah..ahkak mesej-mesej dgn skandal ahkak tp lps tu tersend kat boypren lak..haha kantoi..br nk wat skandal dgn balak lain

TU DULU! skang ahkak baik dah tee hee

LiErOSe~QiEmi berkata...

kahkahkahkah kuikukuikui hikhihkhikhikh muaahahahaahahahah

sekian komen aku ;P

Mama Ema berkata...

letak nama isteri dan suami hampir sama ke dlam phone tu..

penjajah minda berkata...

bos kau mesti gelak sakan.haha

lieynanilaz berkata...

kahkah....kalau dah abis out station...masuk opis pakai topeng tau lagi bila berdepan ngan bos...huwahuwa.

Wen berkata...

haha adek selalu salah send meseg kat wen ade la...

Asrul "iLham" Sany berkata...

gatal dh makin kurang..bagus :D

eyqa amin berkata...

HAHAHA. gelak beso2 kt dia! :D

ctk berkata...

hahahahah...xpa...bos paham...hahahaha