2012/06/28

Kata Laluan...

Hai...

Kad ATM ada 4...
Kad je yang banyak pun...
Duitnya ada banyak... Banyak sangat... Beribu ribu lemon...
Tapi bukan aku yang punya...
Hohoho... Ahmad Albab yang punya...
Setiap satu lain lain nombor PIN nya...

Kalau kad ATM ada 4...
Dah tentu online banking nya pun ada 4...
Dah tentu kata laluan nya berbeza...
Dan juga IDnya berbeza...

Dan juga tandatangan nya juga berbeza...
Ini Serius... 
Ye la... Tandatangan masa budak tingkatan 5 dengan yang dah tua bangka 28 tahun ni...
Sangat la berbeza! Padahal orang yang sama gak yang sign...
Tadi masa dekat bank... Tak boleh nak keluar duit sebab tandatangan tak sama...
WatThe$%%#%&...

Lagi satu...
Email je ada 3... Dah tentu lain lain ID dan kata laluan nya...
Nak ingat password blog lagi...
Twitter... Facebook...
Nak ingat password nuffnang lagi... 
Nak ingat password MYEG lagi...
Nak ingat tu...
Nak ingat ni...

Huh!
Argghhhhhhh!!!

NotaKarut: Aku lupa ID salah satu akaun bank! Stress cek... Ni yang pi makan durian ni!!! Dira... Hang kata hang nak belanja durian yang pahit kan kan kan sayang???

10 ulasan :

Cik tikah berkata...

tu la. nape ada bnyk bnyk. kan dh kena :P

HAdira Kifly berkata...

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHA!!!!!

siyes tengah gelak guling-guling ataih katil.. ekekekekekeke...
orang buat ID bank dan password semua sama, biar senang ingat, ni pi buat lain-lain tu sape suruh?? Dira ada 3 akaun, tapi semua buat sama.. tak de masalah pon.. ehehehe :P

jom3... pi makan durian.. tp TK n wifey amik dira kat Bangi lah.. Beli durian kat Pasar Putrajaya.. ehehehe ^_^

aimi berkata...

owh lau xsme tanda tangan x blh kuar duit ek????

Muttallif berkata...

hahahah.....bahaya tu TK. Bermasalah nanti nak carik balik password. Aku cadangankan ko tulis pasword tu dalam satu buku dan hanya simpankan dirumah.

Takut-takut terlupa lagi....mampos...

eyqa amin berkata...

nextime tulis siap2 dalam some note...simpan leklok. heh

bunga_rose berkata...

aku dah penah kena hahaaah... pastu nyesal sebab kuarkan ikut buku sebab mcm 1 kesalahan nak kuarkan duit sndri tak boleh sebab sign tak sama kat buku.. ceh sungguh..

zella y berkata...

uish...byknyer....
sy buat semua same kecualu ade pasword yg nak huruf n nama tu,sy tambah skit je....tp smuanya lebih kurang sama hehhehe

khaifaiz berkata...

kes naya ni... kena hati2 lepas ni

MamaEma berkata...

siapa suruh buat lain-lain passwordnya..

ctk berkata...

ct pon buat lain2..aritu terlupa password,kena block.. terpaksa pergi bank buat semula wat password baru..huhu