2012/06/25

Terkejar Kejar...

Hai...

Tadi kan...
Aky balik rumah awal kan kan kan...
Aku kan kan...
Aku tertidur kan...
Al maklumla kan...
Lepas makan kan...
Kena pulak bedal nasi lemak duan pisang 4bungkus kan kan...
Confirm la Buncit la tu kan kan...
Panas lak tu kan...
Duduk pulak dalam aircond kan...
Memang terbaik la kan...
Nasib baik terjaga kan...
Kalau tak lepas belon kan...
Nak pi Penang la ni kan...
Mana la tau terjumpa anak mami hidung macam kharina khan kan...
Terkejar kejar tadi tau kan...
Nasib baik sempat kan...
Kalau tak, confirm padan muka aku kan kan kan!

NotaKarut: sempat lagi menulis takala 10 minit lagi nk terbang...

Published with Blogger-droid v2.0.6

18 ulasan :

syiela berkata...

hahahha.. ko nikan mmg la... nasib belon tak tinggalkan ko

lajak ke sg petani lawat Dable H sekali ngan buah tangan (tetiba je hehehehe)

lieynanilaz berkata...

hohoho...terbang lagi!!

HAdira Kifly berkata...

Next week jom naik belon lagi ke timur leste versi malaysia.. nak tak ? ehehe :P

si robot comel berkata...

berapa banyak kan kan kan :p

Muttallif berkata...

Nasib Baek tak kono tinggal dek Belon...haha

Tukang Karut berkata...

@syiela buah kaki tak nak ke?

Tukang Karut berkata...

@lieynanilaz ni last... lepas ni duduk memerap dekat pejabat je la...

Tukang Karut berkata...

@HAdira Kifly nak... tapi... support la...

Tukang Karut berkata...

@si robot comel ce kira berapa banyak kan kan kan... kalau betul aku bawak balik penyu!

Tukang Karut berkata...

@Muttallif kalau tinggal pun tak pe... duduk rumah je la... hohoh...

Chuu Muqhlis berkata...

bape byk penye kan..aku pun baru je smpai penang petang td kan kan kan kan >_<

norh berkata...

Sampai bila dok penang? Stay mana?

HAdira Kifly berkata...

@Tukang Karut

haha.. Dira pi sana pun free of charge.. hadiah percutian family bagi... ekekeke :P

takat nak support bilik kat Merang Suria Resort sesaat boleh la.. hehehe

Tukang Karut berkata...

@Chuu Muqhlis chu sayang... jom dating jom...

Tukang Karut berkata...

@norh jom norh keluar minum... dekat cititel ni...

Tukang Karut berkata...

@HAdira Kifly kalau setakat sesaat baik aku duduk kat penang ni je... hotel pun selesa...

onie berkata...

mak aiiiii,4 bungkuihhhhhhhh...... gilak ah...haha

ctk berkata...

ngade eh? kan kan kan..