2011/11/14

Aku Rasa Macam... Macam...

Eiiii... Hormon tak stabil ni...
(*Boleh tak nak salahkan hormon?)

Rasa nak makan orang jea hari ni...
Ei... Kalau ada depan mata ni...
Lama dah aku kunyah hidup hidup...

Menyusahkan orang je...
Woit! Aku bayar la tiap tiap bulan...
Bukannya aku tak bayar!

Sori... Meroyan dengan technician ASTRO keparat ni...
Janji dari minggu lepas datang nak pindahkan ASTRO ke rumah baru...
Tapi sampai la ni... Habuk pun tarak... Haram jadah betul!
Bukannya aku suruh datang free!
Dah la nak caj orang... Boleh pulak ikut suka dia jea...

NotaKarut: Nak kata apa?

24 ulasan :

Ct Aja berkata...

biasanya kalau cara mcm2 kene slalu cal, push diorang...sabo ye..

♥ manje ♥ berkata...

ASTRO ... mcm2 ada kan :)

sabar ajelah...

lieynanilaz berkata...

bakal pengantin x baik marah2 tau...nanti hilang seri...larikkk.

Asrul "iLham" Sany berkata...

aku dh tak pasang astro sb rancangan die dah makin buhsan

baek download je kat tenet guna unifi opis muahahaha

penjajah minda berkata...

kata apa saja agar hilang amarah semua

aimi berkata...

sabar2..... jgn kuat sgt mrh... nty muke x encem =P

Fida Ghazi berkata...

nak datang bulan la tuh..

MakNgah berkata...

mesti huduh muka tgk marah.

marah2 pun pasang lagi astro..

kita bakor je!hahaha

MR . ORLANDO AHMAD berkata...

dah lali

zureen berkata...

kite bako jee..

Titisan Hujan berkata...

nasib umh den xde astro

Cik TeN10 berkata...

ohoo.. bercakap pasal servis.. servis kt jepun terabik i think !! bila la negara kita nak sampai tahap mcm jepun ni..

zella y berkata...

astro mmg mcm tu...
buat org naik angin je....

Umie Artoqiemie berkata...

sama ngan trademark depa tu..
mcm2 ada..
ni lah adanya kunyah hidop..

eyqa amin berkata...

apa nak kata?
ehmm...layan kan aje la TK..
xpown, p wat aduan pengguna :)
eheh~~~sabar yerp

cik pha berkata...

sabar naa.sekarang ni kau lyan jer dulu RTM heheh nt astro sampai

abghani berkata...

cancel je astro tu ..padan muka taukey astro rugi 1 customer

dill berkata...

biaselah. cakap kencang. tapi haprak

dill.

Rain berkata...

moon!! haha.

tunggu je alasan depa nanti, kalau x logik, balun je sebijik kat muka!

bobiedanbad berkata...

astro mmg tak bijak! tiap2 bulan buat jiwa aku panas

ILA HonEyBuNNy berkata...

jomm kita bakooor..heheh.

(uit TK..ko ok x? tanya cm soklan ko tya di blog aku)heheh...

baru smpai gombak.letih..haah

Wanie berkata...

dah kol ke ??

~SaL IjOu~ berkata...

apa lagi..complain la weh.jadik fussy customer.nasib baik masa aku pindah dolu cepat ajo servicenye~ ^^

ctk berkata...

siannyer dia....g bwk parang jupe dorg k