2011/11/15

Kelainan...

Hai... Guten Morgen...
Selamat pagi Malaysia...

Hari ni dimulakan dengan senyuman...
Dua hari ni datang awal ke pejabat...
Sebab terpaksa menaiki Cik NorPersonariah... Mesti kena awal kalau tak nak berebut parking yang sangat limited edition tu! Encik kuda putih dah selamat export ke USJ...

Hari ni dimulakan dengan senyuman...
Kerana hari ni dah berwajah baru...
Misai dah licin... Janggut dah licin... Rambut dah pendek... Hoho... Hensome smart kacak bergaya (ada aku kesah kalau orang ngutuk aku perasan sendiri?)

Hari ni dimulakan dengan senyuman...
Kerana ada yang memuji dah nampak susut (kurus sedikit... Eh... Sikit je?) walaupun aku tau itu bukannya kenyataan yang sebenarnya!

Hari ni dimulakan dengan senyuman...
Kerana pagi pagi lagi dah terima dua hadiah perkahwinan... Walaupun aku belum lagi berkahwin... Hoho... Terima kasih kepada Mr Jepun dan Cik White Tiger... Aku nak demand hadiah boleh kepada sesiapa yang nak bagi hadiah tu... hohoho... Kurang kurang bagi la perfume ke, jam Rado ke, Kasut polo ke... Tak pun TV 40inci ke...

NotaKarut: Senyum! Tak perlu kata apa apa... Walaupun aku tahu kamu tak boleh nak senyum sangat ketika ini... Tapi kamu tahu di mana kedudukan kamu... Ada memori yang tak boleh dipadamkan...

33 ulasan :

white tiger berkata...

sama2... semoga berkekalan hingga ker akhir hayat, amin... maaf xdpt nk dtg masa kenduri nnt...

asyrafNAKjadiLEBIHbaik berkata...

waah
ni entry org tgh bahagia neh..!!

TERBAIK!!!!
heeee

to my blog - Acapsuur (>,<)

zella y berkata...

cer amik gambor tepek kat blog..nak tgk muka berseri2 t.k nak jd pengantin ni....heheheheh

Bell berkata...

aku nak bahagia hadiah ape nie..
bagi senyum dah la yer..hahaha ;p

Tukang Karut berkata...

@white tiger xpe... selamat berinduksi...

Tukang Karut berkata...

@asyrafNAKjadiLEBIHbaik belum nak bahagia sangat... kepala serabut...

Tukang Karut berkata...

@zella y hoho... tak boleh... nanti hilang seri!

Tukang Karut berkata...

@Bell itu pun dah cukup... terima kasih...

kLiPKeRt@sPiNk berkata...

senyum meleret seperti senyum kambing


apakah komen ini??
wahahaha

MamaEma berkata...

amboi demand nak hadiah kahwin..mari akak nak bagi lesung batu jer..

Niena Pengembara Ilahi berkata...

xpe teruskan memuji diri sndiri huhuhuhu

Cik TeN10 berkata...

perghhh dh siap dpt adiah dh haa... tahniah in advance!! hopefully semua berjalan lancar nanti dgn SEKALI lafaz.. heee mesti berdebar2 kan..

ahaa dtg la honeymoon sni.. pilih antara 4 musim.. tp bg fatin plg cantik musim luruh .. diikuti musim bunga.. then musim salji.. musim panas kat sini panas sgt and panas dia lain macam skit buat fatin cepat sakit kepala.. opsss TERtaip panjang lebar pulak..

Asrul "iLham" Sany berkata...

eh, mana gambar mau tgk kekacakan ko????

khaifaiz berkata...

darah manis ni... selamat pengantin baru aku ucapkan... harap kekal bahagia sehingga ke anak cucu

blog-tips-kurus berkata...

(hari ini pakai kain saiz XS-agak longgar. perasan cutting model!hehe!)

camne nak cakap CONGRATE in German? ni jemput 1M'sia ke?? (>.<)

**::CIKNUURUL::** berkata...

ehem!,..sweet je tengok muke tu dari tadi,.senyum sampai ke telinge,.ecewahh,.hehe,.semoga bahagia,..

eyqa amin berkata...

waa...msti best an dpt hadiah...?
tue blom ag time mjlis ouw....

Yutaka Mushimura berkata...

terima kasih sebab sudi menerima hadiah yang tak seberape itu. maklum sajalah, hadiah dibalut didepan - depan empunye dirik...

hahah...:)

abghani berkata...

suker tgk gadis senyum..hahahha

ciK LyndaWawa berkata...

wah...org tu dah hansem nak kawen..hehehe

deeya berkata...

senyum itu menambahkan lagi kehensemanmu dan menambah lagi kecomelanku .. senyum itu indah . hahakz ! selamat bakal pengantin baru nasriq ~ :)

Mutiara Bernilai berkata...

alahai,,seri pengantin la tuh,,

bahagia la eh,,tahniah :)

~SaL IjOu~ berkata...

hadiah dari aku kene postpone sampai aku dpt gaji pertama..hehe

dill berkata...

syok ar dapat hadiah

dill.

sleeping_maniac90 berkata...

hamboihhh gumbiranya ko hahahaha

ILA HonEyBuNNy berkata...

sennnyummm sampai ke tidoq ka neh TK..hehehhe..

chewaaahhh3....;-)

Wanie berkata...

awa dapat hadiah, mau tak senyum..hehe

onie berkata...

disebabkan ko dalam golong yang berdarah manis,aku nak kasi ko berus jamban dengan lesung batu...berus jamban bukan bererti perli sebab ko malas,tapi nak kasi ko rajin...lesung batu lak aku kasi sebab dia berat,haaa...bila hadiah berat mesti orang syak ianya emas sedozen,walhal tidak..haha


tulah hadiah aku nak kasi kat ko, guna air liur je,nak kasi bebetoi takdan.. :P

Ct Aja berkata...

wah awalnya dapat hadiah..senyum gembira nak kawin..hihih

budakijaupendek berkata...

seri bakal pengantin yek..
senyum selalu ^^

MR . ORLANDO AHMAD berkata...

cabi dah tak cabi ke

Lea Isnawi berkata...

botol susu baby, ko nak?

ctk berkata...

senyum bahagia la tuuuuu!