2012/07/25

5 Sebab Kenapa Aku Jatuh Cinta Dengan Tizz Zaqyah...

Hai...

Amacam puasa hari ni?
OK ke KO??
Dah solat???
Kalau belum... Elok la pi solat dulu sebelum sampai masa disolatkan...
Ok... Jangan nak baling batu...
Aku sedar diri yang intro aku ni agak Tak beragak...

Ok... Tajuk kat atas tu tak ada kena mengena pun...
Macam biasa la kan...

5 Sebab kenapa aku malas nak tengok drama atau filem melayu...

  1. Kalau ada pergaduhan ke... Adegan tembak menembak ke adegan kejar mengejar... Yang ada bunuh bunuhan sampai bergelimpangan tu... yang sudah semestinya hero yang menang... Confirm polis akan datang masa lepas dah selesai semua... Awat? polis ni kerjanya tukang cuci je ka?
  2. Kalau berlakon jadi kaya tu... Kaya ya amat... Rumah besar... Kereta besar... Lepas tu dia la pengarah urusan... Adik dia pengurus... Ipar dia itu ini... Tapi... Tapi bila ada kes kes bodoh bodoh pun tak boleh nak settle... 

Aghhhh... tension... Malas nak tulis...
Babai... Otak beku...

17 ulasan :

khaifaiz berkata...

batman blm tgk lg ni

SaddLone berkata...

encik tukang karut aku rasa entri kau ni buat blogger mati brbuke puasa telan racun tikuss!! arghh..
tang tajuk tu aku tak tahann,, duhh kau ni..bhahaha

Asrul "iLham" Sany berkata...

emo kalau tiz zaqyah terbaca entri ko ni... baru die nak feel2 jd awek dambaan hahahaha

onie berkata...

kau tension nak tulis,onie lagi tension nak baca,hahaha ...


selamat berbuka nnt :)

bunga_rose berkata...

gi belajar 123 balik kat tadika weh

kLiPKeRt@sPiNk berkata...

xyah tgk la drama melayu la TK..mmg klise pon..kite penonton pon dah leh jd director..jln cite same je!hahaa

HAdira Kifly berkata...

Kadang-kadang, otak kita perlu berhat dari mencerna idea. tapi Tk memang ada dah ciri-ciri critical thinker tu.. :)

MamaEma berkata...

itu drama melayu....cuba tgk drama indonesia...siap boleh stop dan ulang-ulang babak tu banyak kali..pastu punyalah slow nyer..bab bila dapat kejutan ke apa...

Tukang Karut berkata...

@khaifaiz aku lagi la... keluangman pun tak tengok lagi...

Tukang Karut berkata...

@SaddLone hikhikhik sabo je la... hahahha

Tukang Karut berkata...

@Asrul "iLham" Sany dulu aku reject dah tizz zaqyah ni... tu la... sebok sangat nak jadi artis...

Tukang Karut berkata...

@onie saja... memang saja nak bagi ko tension...

Tukang Karut berkata...

@bunga_rose 123 je? lepas tu?

Tukang Karut berkata...

@kLiPKeRt@sPiNk hikhikhik... betul la tu...

Tukang Karut berkata...

@HAdira Kifly maksudnya????

Tukang Karut berkata...

@MamaEma owh... kalau drama indon boleh sakit otak!

HAdira Kifly berkata...

@Tukang Karut

kalau dah otak tak boleh nak mencerna idea tu, tak payah nak susah-susahkan otak berfikir..

dan.... maksudnya, TK ada ciri-ciri orang yang berfikir di luar kotak.. kalau tak faham juga, tak nak kata apa dah .. hehe