2012/07/28

Nak Zakar Besar Dan Panjang.

Nak Zakar Besar Dan Panjang.



NotaKarut: Nak kote, zakar, pelir, batang panjang dan besar mana pun tak tau la... Kalau panjang sangat kang susah nak beli spendar ... Mana pulak nak letak... Tak kan ikat dekat kaki lak kan...

12 ulasan :

Tinta Lana berkata...

Salam.

Hak?? *tergaru2 kepala*

Tetiba jadi blur..

Blurr...

Hehehehe.

#Ramai betol cari pantun >_<

amir aizat berkata...

haha tukang karut tukang karut

Muttallif berkata...

Hahahaha...no komen.

Tapi, blog ko nie tak update pulak dekat blogosphere aku...

Asrul "iLham" Sany berkata...

Saiz x penting...yg penting pandai guna haha

syiela berkata...

adeh.. tak baca..

baru perasan ko punya blog takde dalam list.. xpe akak hapdate sudah

hassy chan berkata...

aku blurr ahahaha

budakijaupendek berkata...

oii puasa, puasa! haha

HAdira Kifly berkata...

ngeks~~~

dan ya, masing-masing masih belum mendapat update linkage di dalam blog masing-masing.

Civil engineer boleh tulun jawab bagi pihak Network engineer tak? huhuhuhu

MamaEma berkata...

benda lain lah tu..

syiela berkata...

TK kat blog feed akak tak boleh masuk la ko punya blog.. cemner eh.. dalam list kat dalam (hidden) ada.. tapi kat luar kosong macam tak letak..

camner..

bunga_rose berkata...

weh apsal ko blog dah update cite baru, tp kat blog aku tak ber update.. bagi link btl2 tuk aku letak kat blog aku.. aku copy link atas ni sama je..

Cik TeN10 berkata...

Hahahahaha.. Suruh dia makan kacang panjang la :p