2012/07/27

Mohon Kerjasama...

Salam... Hai...

Dek kerana tangan yang gatal...
Blog tukang karut hampir hampir sahaja nak kena delete...
Hajat dihati nak tukar link blog...
Tapi lain pulak yang jadi...

Jadi di sni... Saya dengan rendah hati...

Memohon Andainya tuan/puan/cik masih lagi sudi meng"follow" blog ini supaya meng"follow" semula... Bagi yang tidak dapat masuk ke blog ini...

Mohon kerjasama tuan/puan/cik juga untuk meletakkan semula link blog ini di bloglist tuan/puan/cik yang cantik tertarik itu...

15 ulasan :

khaifaiz berkata...

ermmm... mcm sama jer

Chuu Muqhlis berkata...

ehh., aa cm same je link tu., tuka., n tuka semula ke? klu x bole link nti aku follow balik ok :D

MamaEma berkata...

tapi still masih follow..

azi nur berkata...

sentiasa ada.... :)

Tinta Lana berkata...

Salam.

Nas, yg follower tu, tak effect..takda pa.

Tapi, yg bloglist..dah masuk dah link baru, tpi entry baru ko tetap tak naik.

Still entry Bonus Kakitangan Awam tu.

Asrul "iLham" Sany berkata...

aku join aku alek :D

HAdira Kifly berkata...

setuju dengan Tinta Lana.. link TK tetap tak naik.. maybe it takes time kot nak refresh balik..

Cik tikah berkata...

TU LA.. gatal lagi. hahahha

Muttallif berkata...

Ok...pttlah entri hang tak update kt blog aku...nanti aku masukkan balik URL blog karut nie...hahaha :)

Chuu Muqhlis berkata...

oke., dah link balik..

bunga_rose berkata...

ape yg ilang? ape terdelete? sama je aku tgk..

SaddLone berkata...

owhh kene masukkan blik url ko ni..patutlah tak naik..
cner ko jdi cmni? tulah bnyak mengarut sangt,,hehe

Juliet_iRa~" berkata...

sama je la TK..
xda apa y berubah pon?hee

ke dah recover blk?hukhuk..

onie berkata...

tape,still follow :)

syiela berkata...

still follow kenapa ye TK