2012/07/25

Pagi Pagi Sudah Bikin Kepala Pusing...

Hai...

Hari ni 25 Julai...

Ada makna bagi korang?

Tiada... Mungkin tiada... Mungkin juga ada...

Ada aku kesah?

Tapi... Hari ni...

Aku tunggu lama dah...

Dari minggu lepas lagi...

Kenapa???

Sebab... Hari ni gaji masuk...

Tapi...

Tadi aku check... Tak masuk lagi!!!

Apahal???

Tak kan dah campak aku ke tempat kerja yang asyik termenung ni...  tak nak bagi aku gaji kot???

Pagi pagi lagi dah bikin panas...

18 ulasan :

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

sabooo..adala tu nnt

ko dh try lum solution yg akak bg semalam?

syiela berkata...

sabar ye..

akak suka sebab hb gaji hari ni.. sesi membodek berjalan :)

Lizzie Yasmin berkata...

Yeay boleh blanja. Gaji aku, minggu depan baru masuk. Sbb boss tak sain lagi. Sob sob sob..

Tukang Karut berkata...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty hohoho... aku buat bodoh je kak... biar la lambat ke apa ke... biar je la server tu...

Tukang Karut berkata...

@syiela huh... tensi ni...

Tukang Karut berkata...

@Lizzie Yasmin huh! Tak masuk lagi la...

Fida Ghazi berkata...

yang CIMB ada problem sikit.
yang MAYBANK ok2 je.

sabo lah..jap2 lagi dpt la tuh.

alah lambat sikit marah.. dia tu sendiri ngaku tekebil tak buat keje... tak pe lak..

eleh leh lehhhh...

MamaEma berkata...

dah selesai bayar hutang pun...tak tanya kewangan ke

Asrul "iLham" Sany berkata...

rilek r, aku pun minggu depan baru masuk...TIDAK!!!!!

Tukang Karut berkata...

@Fida Ghazi OWH... EH... LAMBAT EK... ERMMM...


ala... fida... abis tu nak suruh aku buat apa? aku nak betulkan network tu pun aku tak nak cabut wayar mana... kang meletup kang cane?

Tukang Karut berkata...

@MamaEma hik hik hik... dah masuk dan abis dah pun...

Tukang Karut berkata...

@Asrul "iLham" Sany minggu depan bank tutup!

khaifaiz berkata...

azabnya tunggu hujung bulan ni

Titisan Hujan berkata...

rezeki TK Allah simpan dulu
hik hik

Tukang Karut berkata...

@khaifaiz huhuhuhu... sakit kepala tengok baki gaji!

Tukang Karut berkata...

@Titisan Hujan isk... alamak... ayat...

Eda Latiff berkata...

untungla gaji awal...i tarikh akhir setiap bulan baru masuk...huhu

HAdira Kifly berkata...

perlu menyimpan untuk peroleh gaji... hihihi