2011/08/21

Baju Raya...

Holllooooo...
Ada orang ke tak di hujung minggu ni?
Ke ramai yang keluar membeli dan belah?

Eh... Korang perasan tak sesuatu tak???

Apa!!! Tak perasan!!!

Huh!!! Apa punya tur daaa...
Kalau tak nampak...
Mengikut amalam patik pacal yang hina ni...
Orang itu pendek umur... Huhu...

So... Nampak tak?

NotaKarut: Amacam "baju raya" aku??? Ok tak??? Kalau tak ok, sekarang jugak aku tukar... Komen la mana mana yang tak berkenan... Sementara aku masih berada dalam mood rajin lagi ni... Penat oooowh.. 3jam pilih "baju raya baru ni"... Pening...

15 ulasan :

RepublicAku berkata...

mak ai 3 jam hanya nak pilih baju raya ...keh3...


buat sementara ni ok juga kepada aku ...luas dan bersih cuma header tu jer nampak janggal...aku part header pun selalu pening2 nak buat...

Tukang Karut berkata...

@RepublicAku aku pun pening dah... cam mana nak buang background tu? lagi 1 dashboard dah tak ada la... cam mana ek?

izfanora berkata...

renovate umah yer.. ?

hihi.. lma betul pilih bju yer..

Titisan Hujan berkata...

bru 3jam
TH 3kali p cri lom tentu beli


koh koh

Ct Aja berkata...

saya masih bekerja..hi3.. mak ai 3 jam, brpe puluh psg baju raya TK taun ni...hi3

Tukang Karut berkata...

@izfanora aduyai... ramai pulak salah faham... aku tengah nak tukar "baju" blog ni...

baju raya aku, petang kang baru nak pergi cari...

Tukang Karut berkata...

@Titisan Hujan hoho... biasanya bab2 nak beli baju ni aku serah dekat tunang aku jea... dialah perunding imej aku... huhu...

Tukang Karut berkata...

@Ct Aja aduyai... "baju raya baru" tu tukar template blog la...

zati embong berkata...

haha,jat x reti komen.jat reti komen pelan xbetul je.hahaha

Tukang Karut berkata...

@zati embong aduyai... ada yang tak kena... tapi... tak reti la...

ORLANDO AHMAD berkata...

cantik, cuma header ngko pelik hahahha

Ann Huda (Ate) berkata...

Patut masa masuk umah ni rasa lain macam.. umah sape ni? Salah masuk ke? Ada org lain nama tukang karut ke? Rupa nya dia tukar cat dan renovate rumah...:)

ILA HonEyBuNNy berkata...

ya perasan...tapi header tu...lain dari yang lain..ehhehe

dill berkata...

ni final baju raya ke?

dill.

mr.dinie berkata...

ou..lawa gak baju raye TK..haha