2011/08/24

Terseksa...

Halloooo...
Masih ada orang lagikah di dunia blog ini?
Atau kamu kamu dan kamu sudah pun nampak anak bulan dah?

Ekzos serombong kapal aku ni tersumbat...
Penat dah menghembus...
Tersumbat dan berair!

Terseksa... Nak baring kanan, sesak nafas...
Nak baring kiri, terasa tersumbatnya hidung...
Nak telentang... humpp...

Nak tidur pun tak selesa ni...

NotaKarut: Kenapa mood nak raya tak mai lagi ni... Baju pun tak beli lagi ni...

27 ulasan :

Cik Ca'ah berkata...

kena tido mengiring,
kalau serombong belah kiri tersumbat,mengiring bagi serombong kiri tu dok belah atas. nnt lega sikit. pstu tukar2 ahh

^^

Miscellaneous Smiles berkata...

tungu ar 2 3 hari lagi
woihh ak nk balik raya dah wehhhhh~~~

aimi adilah berkata...

mood rye dtg bler time nk balik kg ahahah....

cik pha berkata...

mood raya tiba bila duit raya dimasukkan kedalam sampul raya hahhaha

abghani berkata...

mode raya tder tandanya kita dh berumur...hahaha
ifolowyrblog

syrupmasin berkata...

gune lah vicks :D

Ct Aja berkata...

MOOD raya dtg bila tgk org buat ketupat kt kampung...hi3...

ORLANDO AHMAD berkata...

gua sakit tekak

ILA HonEyBuNNy berkata...

aloo2 ciannya TK...

cepat letak bam ...hehe

adeh...p la beli baju raya cepat...habis kang...ehgehhehe

Bigdaddyz berkata...

haha...letaklah minyak kapak 2 botol dalam hidung tu...

Lea IsNaw! berkata...

selsema ker? alahai kesiannya

get well soon

cucu umie berkata...

sat ag dtnglah mood raya itu bro..heheeh

izfanora berkata...

bukan senang nk jumpa org yg xder mood raya camnie bila dh tinggal seminggu puasa.. :)

Titisan Hujan berkata...

bykkn minum air suam

Miss A berkata...

haha, takpe,mood tu akan dtg sndrik.hee

Mohd Izzar berkata...

cepat la beli baju raya..
kang tak sempat lak...

dill berkata...

saye ade makan sebijik ubat selsema ni. makan sebelum tdo, pastu esok pagi dalam 2-3jam alhamdulillah ok. nnt saye cube tanye nama ubat tu kat kawan. jaga diri elok2

dill.

Ann Huda (Ate) berkata...

Sapu vicks.

Jgn kerap sgt 'blow'nanti 'telinga pekak' infection (Ini terjadi pada Ate).

blog-tips-kurus berkata...

alala.. cian dia..
sekali-sekala hidung tu nak tersumbat.. sabar yek. ;)

kan banyak petua nak mengatasinya..
get well soon!

sorang demi sorang tak sihat ni.. hhhmmmm..

Niena Pengembara Ilahi berkata...

nk kelik kmpung.. nk kelik.. nak kelikk

Asrul "iLham" Sany berkata...

tak sabar nak alek kg...

rindu kat mak+ayah

T_T

MamaEma berkata...

orang dah nak raya..dia nak demam pula...siannya

bunga berkata...

sama la ngn kak ipar..hehehe..xde persedian sangat tuk raya..jeee

chiLleD...!! berkata...

esok2 mood raya mai lah tu..hehe

aisyah ahmad berkata...

cabut jek serombong tu..ganti serombong baru...
nak hensem..cari macam amitha bachan..;p

hehe..lame jugak la maknenye aku tak datang sini..sbb nye..blog ni dah tukar cat biru..kihkihkih

KUREKURE COMEL berkata...

tahun ni balik raya n9 dulu...hoyyyeeeeeyyy.....hehehe....


ni pikir nak dekat tarikh nikah la ni ek...hihihi......

zati embong berkata...

esok sehari lg.cepatlah ms berlalu.bosan da hdap muka bos.