2011/08/23

Hallo Jep!!!

Hallo Jepp!!

Yo brader...
Apahal lu?
Kucing lu nak beranak tak ada orang nak bidankan ke?

Eh... Tak ada la bro...
Gua saja saja jea calling calling lu ni...
Nak tanya khabar dah mati ke belum...
Rasanya dah 4,5 tahun gak gua tak dengar khabar lu...

Errrmmm... Ye la tu...
Dah cukup cukup la tu...
Gua bukan tak kenal lu...
Ha... Apehal lu?

Err... Bro... Gua dengar kerajaan ada bagi bonus setengah bulan ga.............

Tutttt... Tutttttt... Tutttt...

Nombor yang anda dial telah tamat perkhidmatannya baru je sebentar tadi...

Haktuihhhh berkahak la...
Ni tak ada la kerja lain...
Nak sumbangan pemberian ikhlas la tu a.k.a hutang tak berbayar...
Masa nak pinjam, lidah lagi lembut dari gigi buaya...
Hutang lama pun dah berkepuk kepuk tak berbayar...

NotaKarut: Aduyai... Kenapa la agaknya bazar ramadhan dah bertukar menjadi bazar kuih raya... Orang orang bujang terang tang tang macam aku ni, confirm la dapurnya di bazar... Di mana nak mengadu ni kalau ramai peniaga lauk pauk dah bertukar menjual kuih raya jea... Lagipun ramai jugak peniaga dah tutup kedai dah... Apakehal?

29 ulasan :

chiLleD...!! berkata...

kesian..meh2 nk postkan lauk..agak2 smpt smpai tk?hehe

zati embong berkata...

nasi kukus jat kan 26hb baru tutup.wawawa.n 1 lg bnda yg best,asal nmpak muka jat,terus dia bngkus siap2.terharu!haha

Piah Becok berkata...

suma pakat raya awal banggg...

hahaha... ko kena jadi ah long la. simbah cat kat orang masa mintak utang. ke, simbah asid? err...

~SaL IjOu~ berkata...

ada jugak membe utang x bayar2 ni..kalo dpt balik boley jugak bagi duit raye lebih kat anak2 buah~ sob*

dill berkata...

em. kite senasib. ade manusia yang tak reti2nak bayar utang

dill.

Fida Ghazi berkata...

nikmati Ramadhan terakhir bergelar bujang terang tang tang ye... taun depan tidak lagi..silap2 dah kendong anak sorang..

lalalalalala...

Tukang Karut berkata...

@chiLleD...!! sampai... menang sampai... tapi sampai hati la...

Tukang Karut berkata...

@zati embong iye? sedap sangat ke? nanti bawak pergi sana ek...

Tukang Karut berkata...

@Piah Becok gua bukan ah long ma... gua ah ngah... bukan ahngahngokngek...

Tukang Karut berkata...

@~SaL IjOu~ sebab banyak sangat hutang sampai tak ingat dah berapa banyak dah bagi hutang... huhu...

Tukang Karut berkata...

@dilltu la kan... masa nak mintak muka paling kesian gila ah...

Tukang Karut berkata...

@Fida Ghazi hoho... tapi nak raya dah tak terasa nak raya dah ni... takut...

Titisan Hujan berkata...

berbuka la dengan biskut ry

ok pe

.:: yUki a.k.a f@Ra ::. berkata...

erk..ade jugak ek itu mcm punya org..call member time nk mntak utang jer??huhu

cik aisha berkata...

cheh dan2 nak utang bila dengar dpt bonus...lari jauh2 dr org cam2.nk bayar liat kemain.

kejamnye....lauk pauk dah makin kurang berganti kuih raya...sadis2.

khaifaiz berkata...

tu ar... aku pun mati kutu nak membeli ni

cik pha berkata...

hahha makanya cepatlahh kawen..abg2 aku cakap kawen bestt woo.abg aku cakap laa hahaa

Ct Aja berkata...

hihihi... goreng telo jola makan dgn kicap, takpon ikan kering dgn budu...hi3

Tukang Karut berkata...

@Titisan Hujan buka dengan kuih raya? aku sanggup makan magi lagi... huhu...

Tukang Karut berkata...

@.:: yUki a.k.a f@Ra ::. ramai je... sok dah berkerja tau la pelbagai jenis manusia yang ada ni...

Tukang Karut berkata...

@cik aisha hoho... ni mesti jarang pergi bazar kan?

Tukang Karut berkata...

@khaifaiz apa la malang nasib si bujang macam kita ni kan kan kan...

Tukang Karut berkata...

@cik pha hoho... dah tak lama dah... kurang 80 hari lagi...

Tukang Karut berkata...

@Ct Aja oooo... dapat budu raja sedap tu... dapat pulak ulam ulaman... perghhhh...

Prince Halilintar berkata...

mcm2 alasan klu suh byr hutang ek..

p/s:klu mcm tu kene la bljar masak..haha

Tukang Karut berkata...

@Prince Halilintar aku bukan tak pandai masak... nak bukak kedai pun boleh... tapi masalahnya... dapur pun tak ada... muhahahah...

Jue berkata...

Hahaha kan..pnah bhdpn ngan org camni, kita yg pemiutang jd segan nak tagih

Bazaar ramadhan tmpt kite byk mknan =) nom nom nom

MamaEma berkata...

apa susah, kedai makan kan ada..

blog-tips-kurus berkata...

masak je sendiri. hehe!