2013/01/21

Kasihku Harap Diterima...


Terima kasih... Terima kasih kepada 2795 visitor...
Terima kasih kepada blogger yang ada letak link Tukang Karut ini...

Terima kasih kepada returning visitor seramai 781 orang atau dalam bahasa kasarnya hanya seramai 25 orang sehari orang sama je yang datang blog mengarut ini...

Terima kasih... Kepada yang sudi memberi komen...
Dan tak lupa terima kasih kepada yang mengutuk, mengeji dan mencebik...

27 ulasan :

maitimie berkata...

pemeslah tak lama lg nie. haha >.<y

bunga_rose berkata...

woww!! hebakkkk mu lonim..^^__^^

Tukang Karut berkata...

oit... ini entry yang tak femes la... ni aku nak tunjuk betapa tak fofularnya aku ni...hahahahahahahahahha...

Tukang Karut berkata...

demo lo ni meme tok serupa dolu...

norh berkata...

kasihmu diterima :P

izfanora berkata...

org fofular r ni..

Cik Muda berkata...

kau memang fames...nak wat caner..huhuhuhuh~

Ratu Hatiku berkata...

Pasnie makin glamour la TK erk... :P

Tukang Karut berkata...

kekasih norh bila nak diterima?

Tukang Karut berkata...

fofulorrr la sangettt!

Tukang Karut berkata...

ini pujian ke cacian ni?huhu

Tukang Karut berkata...

kalau la begitu... ermmmm

Fida Ghazi berkata...

mencebikkkkk ni mencebik ni!!!

kekekekek...

cabi..aku follow blog ko ni..tapi kenapa tak boleh ha? aku kene masuk blog bunga dulu baruuuuu klik blok ko... nape ha? ko blok aku yeh??

Tukang Karut berkata...

bengong... aku dah tukar link lama dah...

Ema Blog berkata...

hebat..

Wenwink Kidu.Duki berkata...

aku tak sampai \sorang kot sehari. hahaha apa mcam TK?

Tanpa Nama berkata...

blogger lajen eh tk

chuu

Tukang Karut berkata...

Ema lagi hebat la...

Tukang Karut berkata...

Lho.... Abis tu yang datang selalu tu aku je ke?

Tukang Karut berkata...

Sikalang sulah talak lajen macem dulu2 ma....

norh berkata...

Kekasih tak kunjung tiba, mcm mana nak terima..

Tukang Karut berkata...

Hikhikhik... Nak cari calon ke... Ada ramai ni. Tapi mungkin semuanya takut dengan norh kot....

Lea Isnawi berkata...

nak ckp rindu je

kbai~

p/s: isteri dah ade 'isi' belum?
ngeh3

Tukang Karut berkata...

Isi????? Dah keluar pun laaaaaaaa...

Hadira Kifly berkata...

nak sain... hehehe

Khai faiz berkata...

Wah.. Hebat blog ni.. Tumpang glemor je la..

norh berkata...

Motif nak takut dgn norh? ;p