2013/01/15

Surat Khabar Lama....

Rutin harian... 
9.00am... Lepas naik dari minum...
Perkara pertama yang akan dibuat baca surat khabar...
Bukan nak bertanya khabar... Saja nak tau khabar berita...
Mana la tau kot kot kena nombor ekor...

Dah... Jangan nak jahat mulut kata orang GOMEN malas nak kerja...
Abis tu korang ingat aku suka jadi civil engineer yang buat kerja kerja ICT network...
Kerja aku hanya mengarah orang buat kerja... Kalau suruh aku buat kerja memang sampai kiamat pun aku tak reti nak buat apa...


Rutin harian...
2.30pm... Lepas mengerjakan yang wajib...
Perkara pertama yang akan dibuat baca surat khabar...


Sampai ada yang menegur...


Cik N: En. TK bukan dah baca paper ke pagi tadi?

TK: Ha la... Ni.... Ni baca berita tuk petang lak... Pagi tadi punya dah basi dah!!!



5 ulasan :

Khai faiz berkata...

ko ape khabar?

Ema Blog berkata...

tak habis-habis ke dgn masalah kerja tu..

Wenwink Kidu.Duki berkata...

hahahaha best keja ngko.. cube ko bagi aku kerja sikit. tapi gaji banyak boleh? hehe

norh berkata...

meh la keja kilang..nak pi toilet pun kekadang tak sempat :P

izfanora berkata...

hahaha.. ko ni mcm2..