2011/01/30

Diet Yang Bagus...

Bangun pagi, makan... sambung tidur semula... pukul 10 pagi, makan lagi... lepas tu sambung golek2 atas katil lagi... pukul 12, lunch time, golek2 lagi depan tv... pukul 2.30 late lunch time, masih lagi tergolek depan tv.... pukul 4, tea time, masih lagi bergolek ngadap tv... pukul 6, dinner time, perut dah buncit, mata pun dah berat, melayan mata sebentar... pukul 10 malam... perutku berlubang lagi... kelaparannnnnnnn....


wuaaaa... hujan yang berpanjangan hari ni, membuatkan aku mengalami proses berhibernasi dengan cemerlang gemilang dan terbilang... berjaya mengalahkan beruang kutub... tahniah untuk diri sendiri.... tahniah... (hujan tak salah dalam hal ni, tapi sengaja dikambinghitamkan untuk mengcover diri sendiri...)


p/s: tidak digalakkan mengikut aturan diet yang sihat seperti di atas...

8 ulasan :

Fida Ghazi berkata...

cisinnn!!!

bangun sekarang!! lompat bintang nam ratos kali sekarangggg!!!

besok sanding kang genduttt je perut tu baru tao!!

Nasriq berkata...

Ai ada dekat kuala pilah la... dipanggil untuk kerja... tengok betapa gigihnya engineer cerun berkerja... cuti2 pun kena kerja... haihhhh....

Eda berkata...

mak ai...mantap betul diet...dasyatt!!...huhu

Nasriq berkata...

mantop.... sangat mantop... perut pun mantop, tak main la 6pax... ni 1 pax jea... menonjol jea...

KUREKURE COMEL berkata...

baru nk tiru...ruperupe nye diet tidak baek...ciss...hehehe

Nasriq berkata...

baik la... siapa kata tak baik...baik untuk perut...

DaK CoMoT berkata...

ahahaha....lapar jela rase...try wat diet camni seminggu tgk...kekeke

Nasriq berkata...

tak payah seminggu...ni pun dah terasa dah keberatannya...