2011/01/29

Entry Edisi Penghargaan...

Selamat Pagi... 1st time intro aku bergitu formal... Salam Sejahtera, Salam Satu Malaysia...
Korang perasan atau tak, setiap blog yang korang "blog berjalan" (BW), korang cuba perhatikan dekat bahagian sisi blog yang korang terjah tu... pasti akan terdapat senarai blog2 yang tersenarai...

Dan aku sangat pasti, senarai blog yang ada tu dah sedia popular dan femes amous... Kenapalah kita nak mempopularkan blog yang dah sedia popular ni kan... lebih baik kalau kita promo kawan2 kita, yang setia membaca kita, yang setia datang bertandang di blog kita, tak kira la apa pun yang kita tuliskan... sama ada mereka komen atau tak, yang penting mereka datang dan membaca dengan setia...

Aku sangat menghargai mereka2 ini... memang ada sahaja jejak kaki mereka ini dalam blog aku ni... dan sesiapa yang tersenarai di bawah ini, aku ucapkan berbanyak-banyak terima kasih... kata orang Jerman, "danken schon"...

Bagi yang tak tersenarai,






11 ulasan :

Fida Ghazi berkata...

eh... aku famous la.. famous kat kg aku sbg anak dara yang santun..

dululahhh..time bedara...

Eda berkata...

fuhh...terharu sampai rs nak nanges...huhu


ni kena byr royalti lagi nih..hehe

LiErOSe~QiEmi berkata...

ooo makanan ko blog rupenye... padan la membesar dgn jayanyee hihihihi

Nasriq berkata...

Fida: yea... anda memang famous, sampai orang lain ingat masih anak dara, padahal ana dah 2 orang...

Nasriq berkata...

Eda: terharu sampai nangis x pe... jangan sampai terjerit-jerit sambil berlari-lari deat jusco dah ler...

Nasriq berkata...

bunga: minum2 milo anda jadi sihat dan kuat...

Media update berkata...

Met berkarya..jumpa dan singgah perdana ikut karut jua

Nasriq berkata...

media update: selamat mengarut

Yutaka Mushimura berkata...

kenapa aku tak perasan entry nih....aigoooo....

Nasriq berkata...

cis....lambatnya ko perasan...

Juraidah Hashim berkata...

aku pon br perasann entry neh..sowie n thanks matnor