2011/04/20

Bila Penat....

Mata dah penat sangat...
Makin berat dan berat...

Badan dah rasa penat sangat...
Sampai dah rasa sengal badan dah...

Tapi... Mata ni tak mau jugak lelap...

Haihhh... Tak best betul berkongsi bilik dengan driver...
Mengigau pulak dia...

Jangan dia ngigau sambil berjalan sudah la...
Tadi dah la aku tengok dia melantak semacam jea...

Nota karut: Nak tukar bilik, kasihan pulok... Kang dia nak claim, tak lepas pulok...

26 ulasan :

plankton berkata...

ahaha..pejam je..sat gi tido la tuh!

zati embong berkata...

jaga2.jgn dia ngigau cekik org sebelah katil dia dahlah.hahaha

Mr iz berkata...

he he he..... jangan tetiba besok rasa pedih udah la ye..he he he... bahaya gak orang mengigau ni... kalau mengigau setempat tak pe...he he he takut banyak tempat je... smalam kat sini eh pagi ni kat sini pulak dah...he he he

khaifaiz berkata...

kasi ikat je la driver tu..

kesian driver tu. penat sgt agaknya

ishiko berkata...

penat tak tahu bila kaan habis..

Nasriq berkata...

plankton: sampai pukul 3 br boleh lena....

Nasriq berkata...

jat: cekik tak pe lg... kalau.................................................................

Nasriq berkata...

Mr Iz: dah letak kapas byk2 dah semua lubang... tak pedh la...

Nasriq berkata...

khaifaiz: hoho... dia penat makan....

Nasriq berkata...

ishiko: penat takkan habis....

Eda berkata...

selamat pagi..

lena tidur?..huhu

aisyah ahmad berkata...

Pertama:
TK boleh lah menggunakan handsfree telepon TK dan tido sambil dengar lagu jiwang..tapi pasang org mengaji laebih afdhal..

Kedua:
TK cuba lah buat2 tak dengar dengkuran itu..tapi ini mustahil..

Ketiga:
TK angkutlah bantal dan selimut..dan tido lah dalam kereta..lebih aman barangkali..

TIADA keEmpat.

KUREKURE COMEL berkata...

alaaa....mcm tak biasa kan..cuba TK tidor...kompem sama..hahaha

lalink7 berkata...

ikat tgn dia kat katil cptttt..hehehhe..

M a W a D D a H berkata...

penat sgt la tu sampai berdengkur...andai kan aje bunyi berdengkur tu irama lagu grenade dari bruno mars...hahahahaha

Yutaka Mushimura berkata...

cadangan adelah ubat tidor...sila telan sebiji dua...bagi mengurangkan stresss :)

azi nur berkata...

hotel mane 2???

Nasriq berkata...

Eda: Pukul 4pagi baru tidur... ni pun dah rasa mamai dah...

Nasriq berkata...

AA: Kita pulok yang nak tidur dalam kereta... Kita yang membayor sewa hotelnya la...

Nasriq berkata...

Mina: hoho... mana tau sama ni? aik? cam pelik jea... mina skodeng ek...

Nasriq berkata...

lalink: tak baik tau kejam2...

Nasriq berkata...

Adah: kalau la boleh macam tu!!!

Nasriq berkata...

Mr Jepun: Ubat tdo?????? tak mau la.... baik makan makjun!

Nasriq berkata...

AziNur: dah balik pun dah... hotel di KL sekarang... muahahahah...

LiErOSe~QiEmi berkata...

cecite cecite... yang berdengkoq tu, hak kurus ke, hok rendang ke hok bosa badan dio... hikhik

Nasriq berkata...

Bunga: namanya dirahsiakan untuk keselamatan awam!