2011/04/20

Teknik Mengambil Gambar Matahari Terbenam.

Teknik Mengambil Gambar Matahari Terbenam.


Ini adalah entry bergambar...
Malas nak mengarut...
Sila layan...
Sila like kalau suka...
Masih lagi belajar cara2 nak ambil shoot gambar yang cantik...




Teknik Mengambil Gambar Matahari Terbenam.



Nota Karut: Malam akan pasti tiba walaupun kita tak pernah memohon kedatangannya... Dan siang akan tiba bila sampai waktunya....

Keindahan Ciptaan Allah V1...
Keindahan Ciptaan Allah V2...
Keindahan Ciptaan Allah V3...

18 ulasan :

M a W a D D a H berkata...

cantik amek gambar2 tu..dah boleh jd photografer dah nie...:)

Nasriq berkata...

Adah: hohohoho... kembang kempis dah bontot ni...

KUREKURE COMEL berkata...

cantik...pic tgn tu..mcm real pegang je....


awat ada pic dua kali tu..haishh..
hehehe.....

Nasriq berkata...

Mina: mana ada la... angle yang sama, tapi gambar lain... ce tengok semula...

plankton berkata...

cantik3

Mr iz berkata...

ok ... nampak nye ada bakat ni...he he he....

nohfee berkata...

wah..kau pon mnt amik gmbr ek? ah..jelez tgk dak2 kampus ak ade dslr,. siap ade group bdk dslr lagi. cisss. btw, nice capture! =)

KUREKURE COMEL berkata...

ayookkk...TK tak sayang semua...
ayookkk...hehehe

khaifaiz berkata...

Nice la TK.. dah mcm pro punya plak.. Syabas diucapkan..

Ucapan ikhlas dari Khaifaiz

Scya LollitA berkata...

subhanallah . cantik kan (:

aisyah ahmad berkata...

wahh..boleh bukak kelas photography dah TK ni..
good job..ehh..tecakap omputih pulak..
bagus hasil kerja anda!!menarik..

Status:Like

*boleh gitu? ;p

Nasriq berkata...

Plankton: cantik lagi plankton kot... muhahhahhahhhahhhahhha...

Nasriq berkata...

Mr Iz... Bakat kena asah!

Nasriq berkata...

Nohfee: ala... ada DSLR tak bermaksud pandai shoot gambar pun...

Nasriq berkata...

Mina: Nak sayang siapa mina??? jeng jeng jeng...

Nasriq berkata...

Khaifaiz: pro la ni... prompak! muhahhah...

Nasriq berkata...

Syha Lolita: :)

Nasriq berkata...

AA: hoho.. tak boleh la.. dah jadi tour guide, ni nak jadi photograper la pulak... lepas ni tak tau nak jadi apa la pulok...