2011/04/19

Pagi Yang Semangat...

Inilah barisan kita
Yang ikhlas berjuang
Siap sedia berkorban
Untuk ibu pertiwi

Sebelum kita berjaya
Jangan harap kami pulang
Inilah sumpah pendekar kita
Menuju medan bakti

Andai kata kami gugur semua
Taburlah bunga di atas pusara
Kami mohon doa Malaysia berjaya

Semboyan telah berbunyi
Menuju medan bakti


Kerahan tenaga diperbatasan selama dua hari...
Ada kerja serampang 2 mata... Bukan senapang tau... tau apa tu serampang? Apa!!! Tak tau? ermmm... Apa la... Aku pun tak tau sebenarnya... Muhahahah...

Nota Karut: Ada orang Johor di sini? Moh kita makan di restoren atas pokok, JB... Asyik bangat...

24 ulasan :

Piah Becok berkata...

Serampang 2 mata? Killing two birds with one stone????? Eh!!! Ayat yang mempunyai 2 maksud???? Eh.... Sendiri pikir la.. Bwahahahaha

khaifaiz berkata...

wah best.. sambil bekerja sambil berjalan.. tak kabor awal2.. kalau tak boleh lepak sekali.. huhuh

KUREKURE COMEL berkata...

beb....wa tak balik johor la...
kim assalam dgn apak mina ye...hehehe

lalink7 berkata...

sdap ke makanan kat sna? macam tak brape sangat laa..kat warisan jhr lg sdap kot..huhuhu..mee rebus tulang terbaekk

intan.maisarah berkata...

rindunya nak balik kluang

zati embong berkata...

kawat ke pagi2 ni tkg karut.semangat lebih je tengok!haha

M a W a D D a H berkata...

buat apa tu atas pokok?? turun!!! turun!!!

hahahaha

aisyah ahmad berkata...

ishh..pelik la TK ni...
tourist guide ke hape??asyik bejalan jek kejenye..ini bikin jeles ni..
jom tukar keje nak?;p

Moncheh di belakang pojaan store!!taman sri intan gamaknye...TK org moncheh kah??

azi nur berkata...

mane tu??restoran atas pokok..den kat jb ni~

Nasriq berkata...

Piah Becok: sendiri fikir la ek... malas nak fikir ni...

Nasriq berkata...

khaifaiz: moh la lepas sama...

Nasriq berkata...

Mina: apak mina kat mana? hohoho... cam kenal jea...

Nasriq berkata...

Lalink: dah makan dah mee rebus tulang tu... sedap memang sedap... tapi... sedikit muak la...

Nasriq berkata...

Intan: tak... sok aku tolong balik kan ke kluang tu...

Nasriq berkata...

Jat: ada misi permergian kali ni... misi mencari buah duri...

Nasriq berkata...

Adah: elehhh... jeles la tu... yea la... nak turun la ni...

Nasriq berkata...

AA: lebih kurang la... dah macam tourguide la ni... mana yang AA tak tau, hello2 la...

Nasriq berkata...

Azi Nur: ontah la... den pun tak tau la... den mai sini pun orang yg bawakkan...

Mr iz berkata...

alamak tertinggal barisan la pulak ni...he he he... selamat lah ye ...he he he

Nasriq berkata...

iz: sila masuk barisan semula!!!

Eda berkata...

ooo...p mkn duyan yea

Nasriq berkata...

Eda: hoho... kepala dah pening dah ni... dekat 10 biji duyan ai telan... hohoho...

nohfee berkata...

oh....eventhough ak org selangor, aku taw gak la yang restoran atas pokok tu. penah g tak silap dulu...dgn cousin2. nice!

Nasriq berkata...

NOhfee: walaupun makanan nya tak la sesedap mana, tapi feel dia tu best kan... syok jea makan aas pokok... macam monyet lak rasanyanya!