2012/05/29

Eh... Hari Ni Selasa Yang Teristimewa La...

Hai...

Eh... Hari ni selasa yang teristimewa la... (isi saja nak ulang bagi sama dengan tajuk!)
Kenapa aku tak perasan!!!
Walaupun dah perasan saja gak nak buat buat tak perasan!!!

29 May 1984...
Eh... 29 May 2012...

Campur tolak bahagi darap kuasa dua kuasa tiga dan diambil ke perpuluhan terdekat...
Umur baru masuk nak 14 tahun ganda dua...
Hohoho... Muda lagi tu...

Nak buat buat TERlupa umur boleh?
Dah tua rupanya aku ni...

NotaKarut: Apa la ada pada angka jika semalam tidak berubah menjadi baik seperti lusa...

Dah... Tak payah nak wish wish la...
Jom kita nyanyi sama sama nak...
Jom jom jom...

Zum gebortstag viel gluck
Zum gebortstag viel gluck
Zum gebortstag liebe "tukang karut"
Zum gebortstag viel gluck!




p/s: rasa  macam lahnat je bila terpost entry yang sepatutnya di publish pagi pagi esok... iNI ADALAH ENTRY AUTOPOST... kerana aku menulis di waktu orang sedang enak beradu...

18 ulasan :

Tanpa Nama berkata...

happy burstday TK
semoga diperbanyakkan rezeki, sihat selalu dan sentiasa diberkati Allah.
Amin.....

biela bell berkata...

hahaha..patotlah..
dh lagu bahasa apa pulak tu..
jampi apa ke..haha
HB TK!!

c'axoera ヅ berkata...

OOOO gosssshhhh kita lahir pada bulan yang sama ke..? heheheh Happy buuuuufffffffffffffday sgt² ..baru 14tawun eyhh heheheheh mude remeje gitu...:D

P/s: mekasih sebab da mula sukakan blog usang tu hehe

StuntWomanWho :) berkata...

HAPPY Birthday :)

syiela berkata...

patut gembira terlebih sakan..

happy besday moga panjang umur mutah rezeki dan setiada berada di bawah lindunganNYA

eh ko baru 14 ganda dua eh... betul2 ke ni

Asrul "iLham" Sany berkata...

selamat menyambot hari tua... aku lagi muda muahahaha

Lea Isnawi berkata...

hepi besday pakcik!

Eein Azryn berkata...

Happy birthday. :)

Juliet_iRa~" berkata...

happy bornday TK!heee

semoga menjadi suami y sentiasa soleh, bertanggungjawab dan membahagiakan suri di hatimu..

cheeeewah..heee

bunga_rose berkata...

slmt hari kelahiran, sebab kejadian ko tak tau bile kan...

owh ko adalah lebih tua dari aku, walaupun kita sama tahun haahahahaah...

khaifaiz berkata...

best gak formula ganda dua ni...

si robot comel berkata...

Selamat hari tua anda,umur semakin menganjak,hehe

sis92 berkata...

slmt hari jadi tk :)
hari ni hari istimewa hang, tp hari ni hari sedih eden sobsobs

Chuu Muqhlis berkata...

ade ape pada usia huehue
hepi birthday tk :) maintain macho taw haha

aimi berkata...

brthday kau sme dgn kwn aku... ahahahhahahahaha

ctk berkata...

lor...dua ari je jaraknyer
werk, ko lg tua...haha
maintan cun n dpt ank cmel2 wokeh :P

MamaEma berkata...

happy belated besday

NOOR FATIN berkata...

happy birthday TK!! xlama lagi nak jadi bapak dah. eheeheh ;)