2012/05/28

Facebook...

Hai...

Aku tau... Korang akan kata aku ni kuno...
Ketinggalan zaman...
Tak up to date...

Ah... Lantak la...

Cam mana nak upload gambar kat facebook ek...
Dulu lain caranya...

Eh... Nampak sangat dah lama dah tak upload gambar kat facebook!!!

NotaKarut: Nak ngutuk aku la tu... Facebook tu dah bertahun tak bukak... Eh... Bukak... Tapi tak buat apa apa pun... Just tengok, baca dan tutup!!!

10 ulasan :

norh berkata...

ala, tekan2 ja button kat fb tu..membantu tak ni? ha ha

aimi berkata...

aahahahhahahah

g kat photo.. belah kanan ats ade tulis add album lau slh....

hah.... msk kn r =)

biela bell berkata...

HAHAHA..tak dapat nak membantu..
kena masuk kelas pelajari fesbuk..;p

sis92 berkata...

huhu nak upload gamba saya ke >.<
klik je yg upload photo tu

~SaL IjOu~ berkata...

samela kite..fb tu..bukak..tgk n tutup.hahah!~ ;p

p/s : loh..kan da jumpa ko..ngengada nak merajuk plak..keh2~

ctk berkata...

xla kuno mne ...sbb ct pon bru thu cmne nk masukkan gambar...hahaha...lelah jugk duk mencari butang nk upload...

~SaL IjOu~ berkata...

*dah xde kotak menjerit?

princess berkata...

heheh . kesiannnn . p tnye adik adik yg 8 9 thun ye . hehe

HAdira Kifly berkata...

hehehe..rugi kalau masuk fb tak de buat apa-apa.. banyak benda baru yang boleh dipelajari.. tu pun kalau berniat nak menambah ilmu lah.. hehehe

NOOR FATIN berkata...

tekan je kat bahagian upload photo. heeheh jmpa x?