2012/05/24

Tolong Menolong...


Amalan tolong menolong itu amalan yang mulia kan kan kan wahai cik adik yang cantik, puan puan yang baik hati dan encik encik yang kacak lagi gagah perkasa...

So... What?

So... Tolong la mengetik apa apa yang patut...
Kesian tu... Kesian dia...

NotaKarut: Dah lama dah tak dapat Buffered Earning ni...

18 ulasan :

Mieya Atiera berkata...

Sama lah. Mia pon dah lama tak dapat BE. sadis sungguh!

bunga_rose berkata...

dia suh kasik can kat blog kerdil cam aku pulak tuk merase be haahahah

Lizzie Yasmin berkata...

Waktu tengah bukak nie tak nampak pun iklan, yang ada milkdeal. Kalau milkdeal, memang tak der hapo lar. Kalau ada isyaallah bagi duit pree. hehehe

Cik tikah berkata...

jomlah klik2

lieynanilaz berkata...

ok...jom kita saling tolong menolong...:)

c'axoera ヅ berkata...

baeeeeeeeeeeeeek :D

Chuu Muqhlis berkata...

aii baru lepas cash out ke., bersih je pendapatan :P

MamaEma berkata...

samalah kita....hehehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

akak pes time dpt BE baru-baru ni..waktu dh malas berblog sgt br BE nk jengah hihi..

khaifaiz berkata...

tolong aku juga... dpt dua gak... ngeh ngeh ngeh

NOOR FATIN berkata...

okk klik satu. kekeke aku ada BE satu je skrg :P

Tinta Lana berkata...

InsyaAllah.. hehe >_<

aimi berkata...

cm ner nk main bnde nie????

Lea Isnawi berkata...

pdahal baru cash out kannnnn

untung laaa

onie berkata...

jangan lupa,rajinkan update entri dan bw sama,hiihihi

ctk berkata...

yelah...ct tolong...keciannyerr

syiela berkata...

mesti baru lepas cash out ni....

sama2 kita ye

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

nanti dapat banyak la yea..