2011/02/23

Erm... Ntah la...

Nak kata tak nak, sepupu...
Nak kata tidak, kawan...
Nak kata tak boleh, bapak saudara...

Dan yang paling best... Ntah malaun mana ntah, dapat no telepon dari ntah mangkuk mana ntah, tetiba pulak tanya pasal kerja itu, kerja ini, contract sinun, sebutharga situn...
Pe ke hal nye ni yop!!!

Tolonglah faham... Zaman kabel besar lengan ni dah lama habis dah...
Sekarang ni zaman kabel optik, betul tak mina yang gigih berkerja dengan TM ni... mina, ni puji ada makna ni...

Tolonglah faham... Walaupun gelaran pangkat tu Penolong Pengarah, yang sebenarnya aku pencacai macai jea dekat sini... Bukan sesiapa pun... Fida tu pun tak sudi nak tolong aku taip surat... Sebelah mata pun tak pandang... (ayat merajuk ni)

Tukang bancuh air je layaknya...
Tolonglah jangan nak mintak kerja dengan aku...

Kalau nak kerja sangat, mintak la dengan ZOO Negara...
Kat sana ada banyak kerja kosong... Tak ada siapa pun yang sudi nak bagi harimau makan... Kecian dengan harimau tu, kurus kelaparan...

16 ulasan :

KUREKURE COMEL berkata...

hahaha...pandai ye nk bodek...
ke tukang karut ni nk apply keje TM sbnrnye ni...ayookkkk...kihkihkih...

Nasriq berkata...

ni bodek ni nak tanya ni, pasal unifi tu...ok tak?






yang sebenarnya nak tanya, tak ada harga diskaun untuk kawan2 ke?

muahaha...

zati embong berkata...

wah2 pen pengarah ade blog ni!haha..

jat tahu cane.jat yg ayah qs ni pun bl ade kntraktor2 yg tahu sape ayah jat mula r nk baik2..aduh.mentang2 ayah bah qs n kontrak,mule nk amek kesempatan.

zati embong berkata...

jat nk diskaun2 gak.xaci tukang karut sorg je!

haha

Nasriq berkata...

huh... nama pangkat jea gah...

lain la kalau duduk ceruk hulu, baru la digelar raja bergelar...

nak tunggu raja sehari lambat lagi...haih!!!

Nasriq berkata...

jat: aci aci bukak pintu, nana balik hai pukul satu...



aci tak aci, minaci...
adei...

Fida Ghazi berkata...

jangankan penolong pengarah.. ni yang keje kerani2 ni pon.. tau je keje JayKaYar.. terus la tanya pasal projek itu ini.. aku tau ape weh?? order makanan utk miting aku tao lah!

koser!!

Nasriq berkata...

haha... menyampah tahap cipan!!!
Sok order makan sedap2 sikit...
nak kembangkangkan pipi ni lagi...

intan suraya berkata...

hikhik.. sayu je bce entri nie..
kira intan turut same menangisi keadaan anda..hahaha

Eda berkata...

bese la tu..dgr keje best skit je pun terus ada yg nak kontek2 nih..

Nasriq berkata...

Intan, sila sayu sekarang!


Intan tak rasa, tu yang tak tu... kalau boleh tak nwk mengaku pun kerja apa...

Nasriq berkata...

Kalau i tau tak pe la jugak... ni ntah ceruk mana punya lubang kerja ntah...

KUREKURE COMEL berkata...

sila la order unifi.......perhhh..
mmg laju gle.....masyokkk...


layari intrnt smpai lebam...hahaha..


ape2?didaun...haaa....xnmpak la...kahkahkah...

Nasriq berkata...

ala...mina ni kedekut la....

Piah Becok berkata...

kesian... nak keje kosong ye? meh sini den bagi keje kosong meh..

Nasriq berkata...

ada kerja kosong ek... meh la... boring pulak jadi orang puak kiri ni..