2011/02/18

Tak Bosan Ke???

Entry Ni... Aku sekadar nak bertanya jea... Pendapat blogger2 yang bijak pandai ni kan...
Ada yang dah cukup lama sehingga layak digelar otai...
Dan tak lupa yang baru jea semalam menceburkan diri dalam dunia blog yang penuh warna-warni...

Aku tau ramai yang rajin membuat blog berjalan untuk menaikkan traffik yang datang ke blog masing2 kan...

Aku nak tanya ni, pendapat korang, korang perasan tak ada blog tu cerita yang sama jea... tak bosan ke kalau blog tu asyik cerita yang sama diulang2 jea?

Kalau aku tersalah kata, tolong la maafkan aku yea... Aku sekadar ingin bertanya jea untuk menaikkan mutu tulisan aku ni... kiranya aku sedang berevolusi untuk menjadi dinosor... Eh... Nak berevolusi menjadi yang lagi baik...

22 ulasan :

Pijisketch berkata...

memang betul ramai yang asyik tulis mende same, kejap2 jiwang la, romen2,

It's better 2 write something that you observe on some day..

Just like me :)
Kite karutkan setiap mende yg logik supaya org gelak dan suka.. gagaga

PIJISKETCH

Nasriq berkata...

pijisketch: idea tu sama jea kot, tu yang bosan tu... lagi pun penat nak observe ni...

KUREKURE COMEL berkata...

uiittt...mina ke tu...
ayooo...ammaaa...
bolooo bolooo..hehehe..

Eda berkata...

haha..akhirnya kuar jugak topik nih..hihi

pendapat ikhlas ai: bosan, tengok tajuk jer pun dah boleh tau ape isi yang nak ditulis..;-)

Nasriq berkata...

Eh... mina tak membosankan la, tu yang selalu datang bertandang ke blog mina...

Nasriq berkata...

Alamak eda, lupa nak bagi kredit dekat u...

Fida Ghazi berkata...

ngata aku la tuh! ngata aku la tuh!!!

padin berkata...

apa maksud blog tu di tulis sama je ?heheee mungkin niche blog tu macam tu,

Yutaka Mushimura berkata...

hehehe...mari bertukar.....hengge:)

Nasriq berkata...

Fida selalu tulis yang sama ke?

Enjoy jea baca tulisan fida...

Nasriq berkata...

Isu yang sama jea padin... contoh cerita selipar jepun jea...

Nasriq berkata...

Mr. Jepun, jom bertukar jadi ultramen...

Lizzie Yasmin berkata...

mungkin ye kot.. contoh entry makan.. kadang - kadang 20 kali dia makan sana.. 20 kali jugak dia nak cite pasal tempat tue... mmg lar.. bosan jawab nya... hahaha

KUREKURE COMEL berkata...

nasriq!!cedih aku...cisss...hehehe

Nasriq berkata...

huhu...aku tak sebut nama sesiapa yea katak pink...




pikiaq la sendiri... tengok tajuk pun tau dah kan...

Nasriq berkata...

ai buat mina sedih ke ni????



why...why... dan why...
Ai tak salah...

LiErOSe~QiEmi berkata...

ooi oiii cam kutuk aku je.. isk..iskk.. terase...

sila ubati luka ini dgn membeli lebih kek lapis & jugak baju hahahahahaha

Nasriq berkata...

erkkkk...
Tak ada pulak nama ko dalam entry ni wahai puan bunga...

kek lapis dah beli...tapi kan... dah tinggal suku dah... kira boleh la ek... termakan tersedap terlicin la pulak...

zati embong berkata...

cube cerita kena kacau dgn hantu mcm mina, seram 1 badan bl baca O.o

Nasriq berkata...

hantu jat??? erm...hantu pun takut dengan aku... dia kata dah macam geng dah... buat apa nak kacau pun...

norh berkata...

kalau bosan, tak perlu la baca blog tu.. :P

Nasriq berkata...

norh: baca tajuk jea pun tau dah...